Vintageparty på Norstedts

emmas vintage höstkappa

Förra veckan fick jag, Volang-Linda och Vintageprylar-Lollo äran att anordna en mingelfest på vårt förlag Norstedts, med anledning av att deras vårkatalog släpptes. Vår bok, “Vintageparty”, presenterades så det föll sig himla bra att just vi fick bjuda in till vår vintagevärld.
Vi fick helt fria händer, och när vi får fria händer, ja, då tenderar vi att balla ur …

Taxin rullade in på Riddarholmen runt halv åtta på morgonen, fullpackad med kartonger och väskor.

emmas vintage vintageparty norstedts höstkappa

Här är jag utanför Norstedts. Redo att börja partypimpa.

norstedts vintageparty emmas vintage

emmas vintage vintageparty norstedts volang vintageprylar

Mina vapendragare Volang-Linda och vintageprylar-Lollo.

emmas vintage vintageparty popcorn

Tillsammans byggde vi upp en vintagevärld av loppisfynd, mat och pyssel, efter olika teman, lite så som vår bok kommer att vara. Ett bord var tivoliinspirerat med ränder och popcorn.

choklad vintageparty emmas vintage

choklad vintageparty emmas vintage

Där låg också choklad, som var specialgjord för denna fest. Vi hade nämligen gjort fina goodiebags till alla gäster, och i den låg chokladkakor med egendesignat omslag, prytt med typsnittet som vi har på vår bok, “Vintageparty”. Om ni undrar varför jag uppdaterade bloggen dåligt i förra veckan, så berodde det alltså på att jag satt och formgav ett hav med olika saker på kvällar och nätter …

norstedts vintageparty emmas vintage hallonsylt

I goodiebagen låg även hemmagjord hallonsylt som Lollo hade gjort.

emmas vintage vintageparty fotovägg

Vad är en fest utan Strindberg? Nja, det vetta katten, men med fick han vara i alla fall. I form av en titt-ut-vägg. Där kunde gästerna sticka ut sin fejja, bli förevigad med en polaroidkamera och få sitt alldeles egna bokomslag …

Vintageprylar instagrammar järnet.

 

lemonad vintageparty

Vi bjöd på poppiga lemonaddrinkar, tilltugg och så blev vi intervjuade av vår underbara förläggare Susanna.

emmas vintage tatuering

Innan alla gäster gick hem fick de en specialdesignad Norstedts-tatuering, som de kunde gnugga på armen och minnas vår vintagevärld. De behöver emellertid inte minnas så hemskt länge, för i mars 2013 kommer vår fantastiskt fina bok ut. Jag hoppas innerligt att ni kommer att gilla den lika mycket som vi gör.

Skepp å hoj, bokmingels-skoj!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 17 kommentarer

 1. Lisen

  Åh ni är ju så himla bäst! Är som sagt otroligt pepp på att se det färdiga resultatet! <3

 2. hederligenicole

  Är chokladkakorna beställda eller har du pysslat helt själv? Undrar även över Lollos klistermärken på syltburkarna och över tatueringarna, är det möjligt att beställa egendesignat sånt nånstansifrån? =)

  1. admin

   Hej! Vi har köpt chokladen, men gjort själva omslagen själva. Etiketterna har vi också gjort själva, men det finns liknande att köpa på exempelvis Etsy.com. Tatueringarna har vi också gjort själva. Eftersom vi tycker att det är så otroligt roligt att skapa fester och ta fram etiketter, skyltar, inbjudningar och sådana här saker så kommer man kunna köpa den tjänsten av oss så småningom. Redan nu kan man beställa specialdesignade produkter för en liten peng. Kram emma

 3. Emmy

  Fint! Var har ni hittat de snygga popcornpåsarna? Vi ska ha valvaka på tisdag, de skulle passa perfekt till vårt amerikanska tema.

 4. Katrin

  vilket underbart fint hem!

 5. Petite Caja

  Åh, helt underbart ju! Och jag är riktigt avis på din väska, en sådan vore drömmen.

 6. Madeleine

  Oh jag vill så gärna veta hur man gör gnuggtatueringar. Skulle bli perfekt till när min son fyller 1. Vill ha en DIY på det (om man kan önska inlägg!)

  1. admin

   Vad roligt! Du kommer se hur du gör tatueringar i den kommande boken Vintageparty som kommer ut i mars. Kram emma

 7. Cickan

  Åh, så läckert!
  Vart har ni fått tag på de tjusiga popcorn påsarna?

 8. Mia

  Snygga ni är då! 😀

 9. Lina, brev från Amerika

  Hej Emma!
  Jag har läst din blogg jättelänge men jag tror aldrig jag har kommenterat förut. Såg dig på WOW i somras också och tänkte gå fram och säga hej men kändes så fel när jag inte ens hade kommenterat på din fina blogg. Så nu gör jag det, så har jag inte något att skylla på nästa gång jag ser dig 🙂
  Hursomhelst vill jag bara säga att jag älskar dina vackra bilder och jag är superglad att du kommer ut med en bok. Ska bli superspännande att läsa den när jag kommer tillbaka till Sverige (bor tillfälligt utomlands). Så, stort grattis till boken. Kommer bli awesome!
  /Lina

  1. admin

   Men vad gullig du är! Och bara så du vet får man komma fram och säga hej när man vill =) Hoppas innerligt att du kommer att tycka om boken. Kram emma

 10. Emmy

  Fint! Var har du köpt de snygga popcornpåsarna? Vi ska ha valvaka på tisdag, de skulle passa perfekt till vårt amerikanska tema!

  1. admin

   Just de här är köpta via Etsy.com!

Lämna ett svar