Vintage blogger secret (kareoke) club

elsa billgren by emmas vintage

I torsdags mötte jag upp med ett gäng härliga bloggare på Tennstopet vid Odenplan. För ett par veckor sedan fikade jag med ett par av dem på Sturekatten, och nu tyckt vi att det var dags att ses igen. Denna gång med ett par nya ansikten. Som härliga Elsa Billgrens till exempel.

annika bäckström by emmas vintage

Annika Bäckström – som drog i gång fikorna – gömmer sig här för min stora blixt.

emma sundh by emmas vintage

Jag i vit sjalett bredvid härliga Isabelle Pedersen.

unvelo by emmas vintage

Un Velo.

emily dahl by emmas vintage

Bästa Emily Dahl i nyfärgat lila hår.

elsa billgren by emmas vintage

sandra beijer by emmas vintage

Niotillfem-Sandra Beijer satt farligt till inne Tennstopet. Bakom henne skymtar ni nämligen ställningen i pågående dart-tävling.

vickys by emmas vintage

Vicky.

karoline pettersson by emmas vintage

Karoline Petterson slöt upp efter ett tag, och bytte plats med Elsa och Niotillfem-Sandra som var tvungna att rusa.

isabelle petersen by emmas vintage

Isabelle!

emily dahl kareoke by emmas vintage

Efter några timmar på Tennstopet kvistade vi vidare till en kareokebar. Vi tyckte att det var lagom mycket motvikt till Sturekattens blommiga kaffekoppar som vi drack ur sist.

karolines vintage by emmas vintage

Där sjöng vi från tårna. Dansade gjorde vi också minsann. Det sjuka var att alla i sällskapet hade sådana underbara pipor.

isabelle pedersen by emmas vintage

Jag dog lite när jag hörde Isabelles sångröst. Jag har ju hört den via små klipp som hon lagt upp på sin blogg, men IRL var den magisk. Det fuktades i ögonen vid minsta vibrato. Själv begick jag musikaliskt självmord. Jag var tvungen att gå vid 23-snåret (för att jag skulle upp och jobba dagen därpå), så jag sa adjö genom att sjunga “My way” av Frank Sinatra. Det gör jag en varannat år bara för att kasta ut mig allt damm i kroppen. Det blir liksom som en vårstädning inombords efteråt.
När jag hade sprängt allas öron med mitt gastande, vinkade jag adjö och for hem.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Synne

  Så hyggelig! Dere er så fine, alle sammen!

 2. Anna

  Hej!
  Jag såg på Hemtex häromdan att dom har harlequin-mönstrade kuddar i lila/vit och lime/vit. Visserligen såg dom inte ut att vara så jättefina (enligt mitt tycke), men jag kom att tänka på dig när jag såg dom, så jag tänkte jag slänger i väg ett tips! Tjingeling!

 3. Vicky

  så JÄKLA BRA. tack för finfina hänget!!!

 4. karoline

  Emma!!!!!! Det var inget musikaliskt självmord det var AMAZING!!!!!
  Tycker du sjunger superbra! 😀
  Hoppas vi ses snart igen!
  Kram

 5. Isabelle Pedersen

  Gulle! <3 Och jag håller med Karoline! Du var amazing fröken Sundh!

 6. Fredrikapåvinden

  Så fint och knäppt att se er alla i ett och samma inlägg. Fint! <3

 7. Emily Dahl

  Buu att länken till mig inte fönkar. Men fan va fint det var. Puss!

 8. deniz

  Oh your bloggers os Sweden! All of you are so cute, positive and very
  inspirational <3 I've only known you, Sandra and Elsa though…

  Hugs!

Lämna ett svar