Värmland, odling och botox!

Mera Värmlands-recap!
Innan jag pep tillbaka till Stockholm för att fixa lägenhet inför visning så passade jag på sätta igång några odlingar på den nya tomten. Jag fixade pallkragar och petade ner några vitlökar och dillfrön …

Grävde upp några kryddor ur en förmultnad odlingslåda som hade gett upp och satte dem i en ny.
Det här alltså. Att vara ute i regnet och greja, det är ändå bra skit.

Vi flyttar över grejer pö om pö till den nya tomten, och i denna vända tog jag med mig trädlådor och korgar som jag fått ärva av några släktingar.

Hur fina? De ska få bo i vår kommande hus hade jag tänkt.

Och jag var så skitig. Det regnade var och varannan dag, vi byggde lergolv, kånkade lön och jord. Då ser en ut så här.

Mellan fix-varven brottades jag med ongarna och kittlade dem tills de gjorde mig till is.

Ena barnet snodde min kamera och jag imponerade med mitt enormt, uttrycksfull och mångfacetterade minspel. Försök det med botox om du kan!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Fan vad mysig du är Emma, just nu i pandemin finns det inget bättre än att se någon ta sig UT. Jag skulle köpt ett litet hus ungefär nu, men sen blev det pandemi och ekonomisk kris hemmavid och allt måste vänta. Nu sitter jag i mitt hem som jag hatar och är tacksam för samtidigt och då är det skönt att se någon som har två av mina drömmar, barn och ett litet hus, i verkligheten. Då kan jag se att det går <3

Kommentera

Stäng meny