Trädgårdsland in the making

Så här ser trädgårdslandet ut just nu.

. Med diagonala gångar uppgrävda så smått.

Potatisar nere i marken, John som sår morötter och till vänster, bakom den vackra regntunnan (vattnet som vi använder till trädgårdslandet), ser ni en hög med sågspån som vi köpt av ett sågverk nästgårds. Det ska få åka ner i gångarna är det tänkt.
Pjuu alltså. Jag har så valkiga händer nu, och jag drömmer om maskar och ogräs.
Imorgon ska vi så solrosor, sommarblommor, lök, sallad och annat gott!
Äntligen!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Teresia

    Så fint det blir! Ett tips som du säkert redan har koll på är att lägga markduk i gångarna innan fliset. Tyvärr är det ju i plast men det minskar risken för nytt ogräs radikalt.

  2. Anna

    Vet du, den här får mig att minnas alla timmar och dagar som jag och mina syskon (en hoper “pseudotvillingar” vi också, den första med den andra och den andra med den tredje osv) tillbringade i mina föräldrars trädgårdsland när vi var små. Det var ett land som vår morfar gjort i ordning på sina marker och där odlades bland annat all vår potatis och alla våra morötter (annat också). Minns att min ena lillasyster en gång sa när potatisen togs upp “Oj, va mat!” Fina minnen för era ungar kommer det att bli.

Lämna ett svar