Säg hej till min nya partner in crime!

Som du säkert vet vid det här laget har du chans att vinna en finfin cykel från Stålhästen här på le blog (ps. tävlingen tar slut i morgon, så passa på att tävla nu).
Läs mer om tävlingen här: Vinn en cykel från Stålhästen! 

Själv älskar jag att cykla. Känna vinden i håret, musklerna i benen och samtidigt kunna swischa förbi alla bensinslukande bilar, vinka och känna att jag minsann färdas miljösmart.  Det gör mig enormt stolt.

Jag cyklar precis överallt på min skraltiga, randiga hoj, lite med livet som insats eftersom den är ganska så kackig. Cykeln har jag döpt till “billiga fyllan” för att den ser ut som just det. En billig fylla – som ranglar fram – sned och skev – och ramlar omkull lite varstans.
Så vet ni vad? Jag gick och köpte mig en sådan där cykel som ni kan vinna. Jag blev liksom lite för avis på den blivande vinnaren, så jag skramlade ihop till en röd, fin cykel som nu står nere på innergården. Inte en mutter är skev, så nu kan jag cykla med både elegans och säkerhet.
Min nya, röda partner in crime är så flott att den fått namnet “Cocktail”. Vad tycks?

Ps. Jag har inte hunnit skruva fast stänkskärmen fram, men det kommer … Jag var liksom lite för ivrig när jag skulle skruva ihop den att jag glömde …

Ps. Tävlingen är sponsrad av Stålhästen, min cykel är det inte.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Linda

  Underbar! Håller tummarna för att vinna en egen!

 2. Maria

  Såå fin cykel!

  Jag är hopplöst omodern då jag har varken Facebook, Twitter eller Instagram så jag kan tyvärr inte vara med att tävla. Jag får hoppas att det kanske kommer en “vanlig” tävling någon gång och glädjas med den blivande cykel-vinnaren istället.

  Tack för dina vackra, fina blogg!

  Hälsningar,
  Maria

 3. Linda

  Så himla fin! Har skickat in mitt bidrag nu!

 4. Viktoria

  Arbetar på polisen och får in såå många anmälningar om stulna cyklar så se till att köpa bra lås som inte lätt kan klippas av, lås den runt något som inte kan flyttas och om det är möjligt, skruva av sadeln och ta med den! Spara kvitton och ramnummer om olyckan är framme, och glöm inte att polisanmäla!

  Cykla lugnt!

Lämna ett svar