Köp boken “Gör skillnad” – via emmasundh.se

Nämen nu blommar löken!
Jag är med ny (eller en till) sajt!

Jämte emmasundh.com lanserar jag nu emmasundh.se – där du nu kan köpa boken “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft” som jag skrivit tillsammans med Maria Soxbo och Johanna Nilsson. Boken släpptes på Norstedts förlag i september 2019 och är inne på sin fjärde upplaga!

“Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft” är en snabbkurs i klimatfrågan och lösningarna. För att grotta i frågan har vi intervjuat forskare, psykologer och experter på olika områden och förpackat allt i en rapp karamell på 189 sidor.

I boken manglar vi ämnen som bostad, pengar, mode, konsumtion, transporter och beteende genom ett par skarpslipade klimatglasögon.

Boken säljs vanligtvis via mina föreläsningar, men eftersom vårens föreläsningar är inställda på grund av den knepiga situationen just nu så blir detta en ny lösning.

Köp gärna boken via emmasundh.se  så kommer ett (signerat om du vill) exemplar i klimatsäkrat paket hem till dig eller någon du vill ge en klimat-ig present.

<3

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Cecilia

  Hej Emma,

  Förstår att det är tufft som frilansare just nu. Och just nu när vi alla måste lägga i en högre växel och klimatfrågan är viktigare än någonsin!

  En fundering, går det inte att ha dina föreläsningar digitalt istället? På mitt jobb kör vi alla möten digitalt nu när de flesta jobbar hemma. Vi har också föreläsningar digitalt. Min mamma fikar med sina jobbarkompisar via Skype. Jag tänker att man kanske kan tänka om vad gäller kurser och föreläsningar. Men ändå, även om det är tufft nu så är det inte för alltid.

 2. Linn

  Så bra idé, hoppas många köper!
  Nu när påsken är påväg, skulle inte du och flera grymma livsstilsbloggare med dig gå ut och förtydliga att det inte är lämpligt att fara ut till sina landställen nu. Risken är att man tar med sig smitta ut till små orter där den ännu inte finns. Vore ju katastrof om de få resurser som finns måste spridas ut över ännu fler platser i landet, speciellt till glesbygd med så många äldre.Önskar gärna inlägg om hur man ordnar påskmys hemma i stan, med familjen via Skype eller liknande.

  Som nån sa tidigare ”På 40-talet fick folk gå ut i krig, nu ombeds man bara stanna hemma under en vår, det klarar vi!”
  Jag tror på riktigt att influencers kan göra en sån himla insatts nu. Hashtags med lite yes we can anda a la beredskapstiden är väl det vi behöver nu. Sjukdomen är ju inte farlig. för unga och friska, men vi måste göra allt vi kan för att skydda vår älskade äldre!

  Det här står på SVT just nu:

  ” – Igår gick Folkhälsomyndigheten ut med information om att man bör tänka sig för innan man reser även inom landet. Risken finns att man sprider smittan till regioner där den ännu inte finns. Alltså, det är bra att avstå från icke nödvändiga resor.
  SVT · Lovis Hakkinen”

 3. Gunvor

  Jag skulle ha lyssnat på dig på Unionen i Malmö men nu har jag i alla fall slagit till på boken!

  1. emmasundh

   Hoppas du gillar!

Lämna ett svar