My little vintage baby!

bruna flaskor by vintagefabriken

För exakt ett år sedan fick jag, Volang-Linda och Vintageprylar-Louise nycklarna till vår alldeles egna vintagefabrik. Vår egen vintage baby.
Sedan dess är det som en tornado har svept förbi framför ögonen. Under nära två månader – vid sidan av frilansande och vikariat – förvandlade vi den lilla lokalen i Midsommarkransen till en pastelldröm. Vi borrade upp lampor, sydde gardiner, målade plankor, monterade upp hyllsystem, satte upp anslagstavlor och fixade i ordning ett helt frilanskontor. Och så släppte vi visst en bok också (Vintageparty) – mitt uppe i allt. Vi gjorde i stort sett allt själva.

I maj slog vi upp dörrarna till Vintagefabriken och sedan den dagen har vi  – vid sidan av frilansande och butik – anordnat möhippor, frisyrkurser, inredningskurser, stickkurser, fotokurser, VIP-kvällar, kompis-AW:s, lanserat en egen Vintagefabriken-klänning och så drog vi i gång en julmarknad när vi ändå var i gång. Vi har träffat så många inspirerade människor och haft möjlighet att lyfta fram skickliga, kvinnliga formgivare och designers. Det har vällt besökare till vår lilla fabrik och det har kommit fans från Japan, Finland, Australien och Holland.

Det har varit ett fullständigt galet år, men fasen vad roligt vi har haft!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Annika

  Å så fint, hurra för er som är så fantastiska! Jag var förövrigt på besök för första gången förra lördagen och älskade alltihop!

 2. linnea

  Ni är fantastiska grymma kick-ass kvinnor och förebilder hela bunten!

 3. Fanny

  Vad fint, grattis till första året! Ni gör ett grymt jobb ju!

 4. Ellen Lindberg

  Det har vart så himla roligt att följa er under detta året! Grattis till ett lyckat år, och ett stort lycka till i fortsättningen.
  <3

 5. Caja

  Helt galet att det redan gått ett år! STORT GRATTIS!!

 6. Johanna Retrolover

  Åh vad häftigt att det snart har gått ett år! Er vintage baby är snart uppvuxen och innan ni vet ordet av så äter den upp allt i kylskåpet, sover till lunchtid och är ute och ränner hela nätterna <3

 7. Arvida

  Hah, en sån Stringblombord har jag! Hittade det på mina föräldrars gård i magasinet. Hade ingen aning om att det var hett vintage. SKoj

Lämna ett svar