På andra sidan stan.

I fredags målade jag loss hemma, för snart ska vi plåta av lägenheten i fall att vi får feeling att flytta från stan. För att slippa bo i lukten av målarfärg, eftersom jag har gått loss på alla väggar hemma med bättreingsmålning, så pep vi hemifrån. Lånade Johns föräldrars lägenhet i Solna, eftersom de bor i sin sommarstuga sedan ett tag tillbaka. Vi cyklade från Midsommarkransen till Solna med lådcykel full med barn, katt och pizza (helt och hållet galen idé) och nu känns det som att vi är på semester. Jag kallar John för låren, för det är han som cyklar lådcykeln. Överallt. Han kommer förvandlas till två stora lår. EN kommer inte kunna se resten av kroppen på han.

I alla fall. I dag pep vi ut på en utflykt. Dels förbi Mulle Meck-parken (hit) och därefter till Ulriksdals slott.

Slottsparken. Äääälskar den! Så många vackra, gamla träd – både stående och liggande.

Försöker hålla kjolen oppe, hehehe. Jag opererade bort en prick på magen förra veckan, och har lite lätt ont. Och pricken satt precis i midjan. Aningen svårt att klä sig när hela ens garderob bygger på ordet “markerad midja”. Nåväl. Kjol på halvstång är också en klädstil.

Låren fick blommor!

På vägen hem cyklade vi förbi Överjärva antik. Så länge sedan jag var här!

Tur att lådcykeln var full så att säga.

Hittade för övrigt cykelns cykel!
Efter att vi stökat runt i norrort var det dags att cykla “hem” till Solna igen. Barnen somnade i lådcykeln och väl hemma i svärföräldrarnas hem blev det bad i badkar, makaron-middag och Sommarskuggan.
Imorgon trampar vi hem till Midsommarkransen igen!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar