Dags att ta en hint?

Aaaah, har precis landat hemma efter en fullmatad mötesdag. Jag har blivit intervjuad om klimatet och mat, haft möte kring ett samarbete och dessutom snackar klimatföreläsningar med ett studieförbund. Pöh! Slog upp laptopen när jag kom hem och hade tänkt blogga en hel radda, men Jumaji verkar tycka att det är dags att slå ihop och ta helg.

Jaja, jag får väl ta hinten. Och nog är jag banne mig värd tidig helg eftersom jag lämnat ett BOKMANUS i veckan.
Katt alltså. Bästa påminnelse om att ta ledigt.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Denise Taylor

    Vilken sötnos! Alltid klokt att lyssna på dom fyrbenta, dom brukar vara klokare 😛

  2. Annette

    Vilken vacker katt, så fin teckning!

Lämna ett svar