Jag och min äng!

Vi har inte ens varit på torpet en ynka vecka och vi är redan i tankarna att testa bo här året runt – i alla fall något år. Det vore något det.
Ska marinera tankarna hela långa sommaren, mangla genom ängsgräs och mixa med all annat bör som ska vägas in.
Och ja, jag har en äng! Den här ängen låg torkad förra året, men nu prunkar den på ett orimligt sätt. Inget regn i sikte, så snart vissnar den förmodligen ihop. Men än så länge prunkar det!

Dagarna lunkar på. Vi äter frukost under äppelträdet, rensar ogräs och fixar och donar. Jag känner mig lite som min mamma, alltid med en rumpa som sticker upp ur trädgårdslandet. Rensandes ogräs eller grejer.

Imorgon ska vi pipa in till Visby för att göra ett gäng ärenden, handla mat och så ska vi ta med kidsen till något mycket efterlängtat. Kneippbyn. Sist jag var där var jag höggravid och fastnade i en hoppborg (för dit skulle jag ju givetvis in, fem dagar innan BF, hahah). Aningen smidigare denna gång om en säger så.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hej Emma. Vad fina bilder! Är nyfiken på din äng, vad växer? Och vad har ni för lie? Vänliga hälsningar Anna

    1. Lite allt möjligt bös, men vi ska få hjälpa av en bonde att ta ner gräset och få ner vallen, så att vi kan så sommarblommor. Lien är inköpt på Granngården!

Kommentera

Stäng meny