Monday at work

e87dadd0-35d0-0132-4087-0ebc4eccb42f

Pust. Vilken dag. Tre deadlines, tre portioner fiskpinnar (min ständiga craving) och ett hejdå-vink till John som drog till Polen i morse för konferens (ont-i-magen-sakn).
Denna vecka är fullsmockad med massor av spännande grejer.
– Tisdag. Jag har blivit utmanad av bästa Lovisa på denna grej. Mina svar kommer upp på bloggen imorgon (ska bara svettas lite över dem först), var så säker. På kvällen är det Lettering-kurs på Vintagefabriken – peppen på det!
– Onsdag. Ska hänga med Volangen, springa på pressvisningar och köpa material till en babyfilt som jag ska sy.  På kvällen ska jag träna gravidyoga (hur bra som helst för mig som har foglossning och inte pallar att ta mina ål majti promenader längre).
– Torsdag. Göra ett jobb för Expressen och på kvällen blir det höstens sista grund-frisyrkurs med Miriam Parkman. Sedan har vi bara en kurs (festfrisyrkurs) kvar den här säsongen. Herregud alltså. Tiden har bara flugit i väg. Till våren ska ju både jag och Lollo föda lite barn (eller ja, Lollo ska ju faktiskt föda om bara några veckor (SÅ PEPPAD OCH FÖRVÄNTANSFULL)), så då tar vi det lilla lugna med kurs:eriet.
– Fredag. Lunch med syrran på Nalle och Kroppkakan – mitt nya favvoställe. Sedan ska jag nog försöka sätta tänderna i det där baby-filtsprojektet.
– Till helgen kommer mina föräldrar på besök, det ska käkas middag på restaurang och så ska vi gå på spa (tips på bra gravidbehandlingar och SPA i Stockholm anyone?). Bästa sättet att spendera novemberörkret på tänker jag.

Vad ska ni göra?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Fredrikapåvinden

  Planerar att införskaffa mig en systemkamera inom det närmsta, så i vår vill jag gå på kurs på vintagefabriken!

  1. emmasundh

   Du är så varmt välkommen (ps. snart släpper vi presentkort på vårens kurser, så att man kan önska sig i julklapp).
   Kram
   emma

 2. Johanna

  Jag tipsar om Clarion vid Skanstull. Inte för att jag har testat deras gravidbehandlingar, men det ligger nära och bra + har en pool som är till hälften inne, till hälften ute = nice!

 3. Sanna

  Jag ska hänga i labbet med min äggstocks-cancer och försöka lyckas med alla experiment, när jag inte gör där tänker jag läsa artiklar inom samma ämne och däremellan fnittra och va nervös över en person jag gillar som jag inte vet om han gillar mig tillbaka.

 4. Li

  Alltså, kattkontoret! <3 Älskarälskar!

  1. emmasundh

   Hahaha, jag med!!!

Lämna ett svar