6 underbara saker just nu

damernas värld by emmas vintage

 

Vintageparty. Om exakt 11 dagar släpps boken Vintageparty i butik. Jag är så spänd över vad ni tycker om den. Pirrig. Och stolt.  Den har redan legat på topplistan över mest köpta böcker ett antal gånger, vilket känns … åh, jag vet inte … overkligt. Jag bara tänker på alla de där gångerna jag tvättat påslakan i tårar av ren och skär utmattning efter jobbet med boken. Och så en dag så ligger den där på topplistan. Det är stort.

Damernas Värld. I veckan som kommer ska jag hoppa in och jobba på mitt gamla kneg på Damernas Värld. Så då ska jag rodra Damernas.se under en månad – precis som på den gamla goda tiden. Men denna gång på deltid, eftersom boken släpps mitt uppe i allt. Det ska bli så fasligt roligt, särskilt att återse mina gamla kollegor.

Spa. Nästa söndag ska jag på spa. Mitt i denna underbara bokkarusell tar mina vänner mig med på en spa-dag. Hur underbara är de inte? Bästa bönorna i stan.

Vintagemässan i Stockholm. Den 6-7 april äger underbara Vintagemässan rum i Stockholm. Och där bland klänningar och pinaler kommer jag, Volang och Vintageprylar ha en liten monter där ni kan köpa boken Vintageparty. Om ni vill ha en liten kråka i boken, så får ni så klart det också. Ni kommer väl förbi?

Värmland. I påsk åker jag och John hem till Värmland med Sockan under armen. Jag längtar som en tok. Hem. Till mitt knakiga gamla barndomhem, de frusna ängarna och grusvägarna. Och inte minst: mamma och pappa som kommer älska Sockan. Jag ser redan framför mig att en kurrande Sockis ligger på pappas mage medan han läser.  Det tror jag båda herrarna kommer att må bra av.

Vintagemässam i Malmö. Den 25-26 maj piper jag, Volangen och Vintageprylar ner till Malmö. Volangens hemstad minsann. Där anordnas nämligen en vintagemässa och förutom att vi ska kika in i alla underbara vintageklänningar, väskor och smycken, så ska vi också föreläsa om vintage. Jag kommer att skriva mer om detta när det hela närmar sig.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Ann

  Har beställt boken till butiken nu!! SÅ pepp!

 2. Stina P

  Oh vad kul att ni kommer till vintagemässan i Malmö – välkomna till Skåne!

 3. Synne

  Det er så fint å ha ting å glede seg over og ting å glede seg til!

 4. Dido

  Jag kan inte nog säga hur mycket jag ser fram emot den här boken!

 5. Madeleine

  Låter superskoj. Oh vill kika förbi den där vintagemässan också…eller båda!

 6. Charlotte

  Ojoj, visste inte ens att det ska vara vintagemässa härnere. Då får man se till att knata dit och hälsa!

 7. Maria

  Välkomna till Malmö! Vad trevligt att ni kommer hit till vintagemässan!

 8. Vicky

  då ses vi på vintagemässan sthlm! jag ska dit och jobba för garite.com! KRAM

 9. Amanda

  Vad kul att du kommer till malmö, så ses vi!

Lämna ett svar