en måndagslista.

_MG_8667

Måndag vecka 6 börjar med ananas på burk och en alldeles ny craving: Leksandsknäcke med smör och apelsinmarmelad.
Till detta serveras deadline-jagande från sängen. Innan jag återgår till kvällspasset (jobbet) och knäcket så tänkte jag lista lite vad som händer i veckan.

På gång: På onsdag blir jag 32 kalla februaris. Jag fyller år! Hurra för mig!
Jag – som alltid brukar fira mina födelsedagar med pompa och ståt (helst med TVÅ fester) – kommer köra dansveven och låtsaschampagne från sängen. Den här höggravida kroppen är slut som artist. Kaputt. Over. And out.

Bloggsneakpeek: Det har rasat in frågor i kommentarsfältet och via mejl och senare i veckan ska jag svara på de första. Har du någon fråga på lut, så passa på att ställa den här. Sedan måste jag ju visa upp den nya bebishörnan! Jag har varit föga involverad, utan mer fungerat som en sängliggande creative director, medan John har skruvat, sytt sängskydd och pysslat. Skoja min doja att det har kliat i mina pysselsugna fingrar!
Och hörrni, tusen tack för alla fantastiska namnförslag till bebisen. Är ni nyfikna vilka jag och John fastande för?

Ser fram emot: Har klickat hem en rad begagnade bebiskläder från Tradera, köpt fina set från era läsare (sorry, har inte hunnit svara alla som mejlat angående detta – mejlen bara rasade in) och har även skeppat hem en dösöt sak från Etsy. Och nu vill jag att de där paketen ska komma. Då blir det blogg-bonanza kan jag lova!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar