En bit citron och en måndagslista.

emmasund

Måndag. Pjuuu. Denna fartfyllda start på veckan började med en liten present i mejlboxen. Ett stycke illustration – föreställande moi med citronväskan – gjord av skickliga Emma.
Så gulligt. Jag blir så himla rörd när ni tar er tid att mejla allt från fina hälsningar, illustrationer, skicka små kort och kommer med hejarop, pepp och tankeväckande funderingar. Det värmer något oerhört ska ni veta.

Denna måndag tänkte jag kicka igång ett stycke måndagslista med saker som är på gång, en liten sneakpeak på vad som kommer på bloggen i veckan och höjdpunkter. En liten trailer för denna vecka helt enkelt.
Så var så goda, vecka 3 coming at you:

På gång: Denna vecka hoppar jag in på Amelia, och hugger tag i tidningen Amelia Vår som jag redaktörar över denna säsong. Alltså peppen! På onsdag svänger jag förbi Formex för att spana in vårens inredningsnyheter och på fredag ska jag Ä N T L I G E N till Retroella för att få frisyren fixad. Och apropå frisyrer. Nu har vi fått se omslaget till den amerikanska editionen av vår bok Vintagefrisyrer. Vill ni se?

Bloggsneakpeak: Denna bloggvecka kommer att innehålla så mycket spännande. Senare ikväll kommer jag lägga upp en bild på ett magiskt fynd som jag inte kan ta ögonen från. Senare i veckan kommer jag lista 2015 års bästa filmer (som jag brukar) och även visa upp 10 år av hår. Jag blev utmanad av Silversaga att lägga upp bilder på mina olika frisyrer de senaste tio åren, och klart jag ska göra det. Är ni nyfikna?
Vill du kika in Silversagas frisyrer under temat 10 år av hår, så kikar ni här.

Ser fram emot: På söndag drar jag och John på spa. Peppen hos mig – över att bada (!!!) och få lyxig behandling (renovering av ett stycke gravidkropp) är så stor att ögonen kommer att pluppa ut.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Emma

  Åh vad roligt att du gillade illustrationen! 🙂 det värmer!

  Kram!

 2. Matilda

  Vilken ära att få en tjusig illustration föreställandes en själv!

 3. Karoline

  JA JAG VILL SE OMSLAGET!!!! Gärna nu på momangen! 🙂

 4. Jessica

  Ååh, ser fram emot din håristoria! Hittade en bild på dig som jag sparade ner till min förträffliga snygga outfits-mapp för fem år sedan, då jag började följa dig! Du hade en kort vit knytblus som jag tyckte var bland det finaste jag sett, och så en lite 40-tals inspirerad frisyr till det.

Lämna ett svar