Midsommarkransen, isdrottning och Skellefteå

Tänkte att vi skulle kika lite på hur förra veckan såg ut sett ur min Instagram. Vill du följa mig även där heter jag emmasundh. Kort och gott.

Veckan började med finbesök från min kära mor. Tillsammans gick vi en promenad genom Midsommarkransen och så blev jag bjuden på lunch på Ett Skafferiet på skvallertorget.

När tisdagen kom var jag i Bonnier-huset på möte. Det kändes helt klart märkligt att gå upp för trapporna där i egenskap av besökare. Jag har ju jobbat på Bonnier tidskrifter i nära sju år, vilket märktes när jag skulle gå ut från mötet och träffade den ena gamla kollegan efter den andra. Alla var så himla fina. Jag är liksom fortfarande inne i någon form av separationsfas från detta hus, med alla härliga människor.
På eftermiddagen åkte hem till Midsommarkransen, jobbade och sniffade på blommorna som står i mitt köksfönster. 

När onsdagen kom hade jag alldeles vitt hår, och några Instagram-följare kallade för isdrottning. Det var fint. Så mycket mer is fick jag emellertid inte se röken av. Ute är det fortfarande barmark. Jag passade på att hämta hem min cykel, billiga fyllan, som stått på Hornsgatan i tre veckor. Ingen vill sno Billiga fyllan. Den är immun. Kan vara för att den redan ser supersnodd ut. 

Tordagen kom visade upp Snickeriet i Midsommarkransen och lade upp min Paris-guide som jag har fått så många frågor om.

Fredagen började med att jag och Vintageprylar gick en långpromenad till Retroella och Södermalm. På kvällskvisten åkte jag och John upp till Skellefteå. Till hans föräldrar. Lördagen spenderades i närheten av den här gamla telefonkiosken. Dels hemma hos Johns föräldrar, men också på caféet Lilla Marie som ligger ett stenkast från denna kiosk.

Söndagen spenderades på konsthallen i Skellefteå och med lång eftermiddagsvila. Jag var helt slutkörd, dels för att jag slappnar av så in i norden när jag kommer till Skellefteå, men också för att det varit en tuff vecka.  Tog en middagslur och sedan for jag och John hem till Stockholm igen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Emma

  Åh läppstiftet! Gud vad fint! Var kommer det ifrån?

  1. admin

   Det kommer från Art deco! Kram emma

 2. Sarah

  Åååh, är det din cykel? Så fin! Jag tycker att den ser superfräsch ut… men jag bor också i Lund där cyklar är som bäst då de är på randen till att falla sönder 🙂 Har du målat den själv eller köpte du den så?

  1. admin

   Jajemänsan, det är min cykel. Jag målade den i våras. Det var barnen på innergården som fick bestämma hur den skulle se ut, så jag cyklar runt på deras konstverk.
   Kram emma

Lämna ett svar