Just nu hemma hos mig.

inredning hall blommig tapet emmas vintage

Lugnet har lagt sig i Midsommarkransen efter årets upplaga av bokstavsfesten, D – the party. Vår tvårummare är återställd, städad och putsad, efter fullkomlig dekadens. Den blommiga hallen är röjd från drinkglas, pangade ballonger från en utklädd druvklase och rekvisita från så väl dammsugarförsäljare, discokula, drummer och en delfinskötare. Ett dass står i trappuppgången och en Donky Kong-dräkt ligger på vardagsrumsgolvet.

Själv dras jag med den fina kombinationen slut i kroppen och lycklig i hjärtat. Jag är fullkomligt utmattad efter inför all festen-städning, D-shopping (när man går in på ICA och Systembolaget och handlar allt som börjar på bokstaven d), kostymsömnad och en hejdundradens fest.  Så där lyckligt utmattad, för jag älskar ju att ställa till med kalas.
En del av all utmattning har dessutom med en annan spännande sak att göra. Jag, Vintageprylar, Volang-Linda och Silversaga passade på att göra tidningsplåtning tillsammans under helgen. Mitt i alla festförberedelser. Det var idiotiskt och roligt på en och samma gång. Det var tungrott, krävde många förberedelser, men blev i slutändan otroligt bra. Peppen på det. Resultatet får du se nästa år. Men om jag säger så här … Ni kommer att gilla det. Var så säker. Kanske kan ge en liten sneakpeak i veckan. Ska kolla med tidningen i fråga. Återkommer!

Nu ska jag börja titta igenom bilderna från “D – the party” och välja ut några godingar som ni ska få se …
Pepp på det?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Amanda

  Jag tycker bokstavsfesten är en sådan utomordentlig idé att jag är sugen på att kopiera den! vill så gärna se bilder och glöm inte berätta vad det bjöds på denna D-gång eftersom jag är så nyfiken!

  1. admin

   Det är bara att kopiera konceptet! Ju fler fester i världen, desto bättre!
   Kram emma

  2. admin

   Det bjöds på dumle, daim, dammsugare från Delicato, dillchips, digistive och daiquiri!

 2. nicole

  Hej sprang på din blogg av en slump och tänkte bara höra vad den blommiga tapeten heter som syns i bilden? Vet du vilket företag heter som gjort den?
  Super snygg tapet =)

  Mvh
  Nicole

  1. admin

   Den blommig tapeten kommer från York/Engelska tapetmagasinet! Kram emma

Lämna ett svar