Jag är fullt medveten om att jag är en feg skit.

Jag tycker om att bli skitigt om fingrarna, jag vill inte passa in i en storlek, jag trivs bäst i min fleecedress, äger en cirkusdräkt som jag kanske är för gammal för och jag är fullt medveten om att jag är en feg skit.
Om detta och mycket mer kan du höra om i podden Modesnack. Med lite tunghäfta, skön ny-gramatiska tjofadderittan-svenska (hej jag är journalist) och en vokabulär som inte är helt hundra alla gånger medverkar jag i denna pod om mode.
Men glad är jag i alla fall.

Lyssna vettja!

cirkusdräkt by emmas vintage

cirkusdräkt by emmas vintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Maja

  Lyssnade på tåget upp till Stockholm. Perfekt resesällskap! 🙂

 2. Emma

  Så fint avsnitt! Mycket skönt att lyssna på någon som är sp lugn och pratar så fint. Hoppas vi får höra dig snart igen!

  1. admin

   Åh, vad härligt att höra. Tack så mycket! Kram emma

Lämna ett svar