En present som håller en livstid och lite till

För en vecka sedan gick jag och John på namngivningskalasför lille Chaplin (bilder kommer alldeles strax) med den här under armen. Jag kunde inte motstå de här handgjorda (och giftfria) träklossar som jag hittade i den lilla butiken 2littlespoons.
Lika fina i Chaplins lekhärj som uppstaplade i hans framtida rum tänker jag.
De kommer hålla en livstid och lite till.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Aleksandra

    Så fine!

  2. Emilia

    Om jag hade bara hade vetat att dessa fanns tidigare! Själv har jag köpt en massa fina gamla på Tradera, men alla bokstäver finns ju inte riktigt… Men såå såå fina med text på svenska och allt! Heja gedigna träleksaker! 🙂

Lämna ett svar