Hej torp, Gotland och trädgård

Gotland torp sommar kök dammvippa vintage emmasvintage

Om exakt en vecka drar vi hit. Till vårt torp på Gotland. Och vet ni vad? Vi ska stanna i TVÅ VECKOR!

Vi ska öppna upp torpet för säsongen, sätta ner ett ton fröer i jorden, planera trädgården och förbereda inför sommarsäsongen. Och jag ska tapetsera! Wiiihooo!
Jojomänsan. Medan vi har legat i ide i Stockholm så har övervåningen fått ny kostym och nu ska det inredas sovrum.

Jag är så orimligt peppad och lite nervös. Det är med blandade känslor jag öppnar upp torpet. Längtan blandas med oro för vad som hänt i och med torpet. Står det kvar? Ligger taket fast? Har det varit musfest där under vinterhalvåret? Har något rör frusit trots att vi varit så noggranna med att förbereda inför vintern?
Oh lord. Men längtat själ mest plats i min hjärna just nu.
Är ni taggade på att hänga med via bloggen och Instagram?

Gotland torp vintage emmasvintage Gotland visby gator sommar semester emmasvintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. MB

  Jaaa så fint med torp-inlägg 🙂
  Föresten väldigt roliga taggar längst ner på inlägget!

 2. Jessica E

  JAAAAA!!! Längtar orimligt mycket till jag själv med familj kommer tillbaka till Öijn… Efter att ha förlorat torp/sommarhusbudgivning nr sjuttioelva så dreglar jag mer än gärna på ert 🙂 !!

  Kram

 3. Tina

  Självklart vill vi hänga med till ert underbara lilla torp!!

 4. Martina

  Hittade till din blogg av en slump och jag visste att jag hade sett den där rosa bussen någonstans men vart Men nu vet jag att det är ju på min väg till jobbet i Visby som jag kände igen bussen! Så jag kan med säkerhet berätta att torpet står kvar

  1. emmasundh

   Men åh, vad härligt att höra. Och tusen tack!!!

Lämna ett svar