BARNRUM: Hyllor, trumpeter och en minikoffert

hylla bokhylla barnrum inredning barnkammare leksaker trumma

Hej från ett sprillans nytt barnrum!
Det börjar sakta ta form och jag bara måste visa en grej som jag gillar himla mycket: Ett stycke hylla fylld med gamla loppisfynd, böcker och bös.

Den här gamla stringhyllan köpte jag på loppis för en herrans massa år sedan. Jag målade om de fläckiga hyllplanen, men sedan dess har den legat på vinden.
Tills nu!

Nu sitter hyllan uppe i barnrummet och inhyser en ambulans från Toggas på Gotland, inramade notlad från Myrorna, griffeltavlor inhandlade på loppis i Göteborg, trumma från Myrorna, trumpet som John har ärvt, en gammal Tradera-fyndad radio och lastbil i plåt. Klossar som jag hittade på barnloppis vid Telefonplan, favoritbok skriven av Lena Sjöberg, en minikoffert från Maileg och små loppisfyndade kryddburkar. Lampan är också fyndad på loppis, men har fått ny el på Elektriska Svea!
En samling jädrigt bra bös med andra ord.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Nastasja

  Vilken fantastisk samling. Klossarna är så underbara!

  1. emmasundh

   Ja, de är så himla söta! Och i fina färger också =)

 2. Jessica E

  Så fint!! Griffeltavlorna är ju egentligen gamla kotavlor som man satte ovanför båsen i ladugårdarna och skrev upp vad korna hette, vilka deras föräldrar var, när de skulle beräknas kalva och hur mycket de mjölkat 🙂 Jag har en gammal sådan som jag hittade under ladugårdsgolvet på mina föräldrars torp. Ett stycke historia för idag sitter ju all sådan info i datorn.

  1. emmasundh

   Ja, så himla gulliga tycker jag. Visste inte om att det var kotavlor när jag köpte dem, men det var en läsare här på bloggen som berättade för mig.

Lämna ett svar