Skärtorsdag, favoritbok och show biz.

det här inlägget innehåller gåvor

Jag tänkte att vi skulle kika lite på hur min påsk sett ut. Vi börjar med skärtorsdagen som egentligen skulle ha köttats med jobb, men i stället blev det härj-vabb med alldeles för friska barn. Fångade dagen i tre bilder. Bodil som hoppar i sängen.

En ny favoritbok. I huset där jag bor.  Recensionsexemplar från Rabén & Sjögren som har läst flera gånger om. Älskar ju Lena Sjöberg, hennes bilder och verser, så det var ju en given hit detta.

Och det här. Sommarsandalerna har åkt fram och används flitigt som “dansskor”. Jag råkade introducera Riverdance för barnen för ett tag sedan och nu är det show varje dag. Inte just den här skärtorsdagen (det fanns inget dansant med den), men så fort vi har gäster så åker dansskorna på och så ska det dansas.
Vad är det för show biz-duo jag närt vid min barn?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Maja

  Hej Emma! Tack för en jättefin blogg! Jag ville bara säga att bilderna på din blogg laddas väldigt långsamt, det kan ju inte du veta så tänkte berätta det. Ibland orkar jag inte riktigt vänta på att alla ska ploppa upp, och det är ju synd! Det kanske bara är jag och min uppkoppling, men jag har inte det problemet någon annanstans… Nåväl, nu vet du. Fortsätt göra det du gör! Kram! :*

 2. Lotta

  Hejsvejs! Vilken vansinnigt fin sänggavel ni har! Får man fråga var den är inköpt? God fortsättning på vabbandet. Med vänlig hälsning, Lotta

 3. Nastasja

  Riverdance!!! Såg på det som barn med min syster och vi dansade jämt. Drömmen är att se det live, missade det i höstas när jag var på utbytestermin i Dublin, men en dag så!

  1. emmasundh

   Ja, du MÅSTE se!!!

Lämna ett svar