Hej Landskrona, bok-spurt och bäst på TV just nu

Ny vecka!
Imorgon bitti rälsar jag till Landskrona för att föreläsa om klimatet – tjohoo! Årets första föreläsning! Klockan 18.00-19:30 på Landskrona stadsbibliotek – ta med en kompis och kom dit vettja!

Ser fram emot att åka tåget ner, jobba med boken och styra upp livet en aning. Jag jobbar aldrig så bra som på tåg nämligen. Prima i sluttampen på det där bok-projeket som jag, Maria och Johanna jobbar med just nu. Bara en vecka kvar till deadline (pöh!), sedan kommer livet åter och allt det där som satts på vänt.

Den här måndagen har spenderats här, hemma i sängen, med katta. Jag har köttat bok, haft skype-möte och så försökte jag se dokumentären “2040 – framtidsfilmen” igen, men det gick så här, haha! Men alltså SE DEN! Världens snyggaste, viktigaste och coolaste film.
Så mycket bra på SVT just nu alltså. Har plöjt både “Äkta Billgrens” (alltså Elsa och hennes mammas relation (har ni sett Göteborgs-avsnittet? Och Helene alltså. Tusan så härlig! ), “World on fire” och “Rapport från 2050“.

Har du sett allt bra:igt?

Och förresten!
Imorgon åker jag ju till Landskrona, och i mars kommer jag till Lund, Kungsbacka och Säffle. Kalendern bokas upp pö om pö, så jag samlar alla stopp här.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. elsa billgren

    Tack gulle du!!

Lämna ett svar