Här ska det bjudas på espresso minsann

rose coffee cup by emmas vintage

För tre veckor sedan fyllde jag 30 år. Det hela var som en virvelvind, fylld av gratulationer, överraskningsfester och så många underbara presenter, att det är först nu som jag börjar landa. Och då undrar ni så klart: Vad för underbara presenter fick du då? Jojomänsan, det ska jag visa. Först ut är detta ekipage. Fyra blommiga koppar i miniformat som fick jag i födelsedagspresent av min moster Kerstin. Jag och min moster Kerstin har en sak gemensamt. Vi älskar att gå på loppisar, hänga runt på auktioner och fynda gamla grejer, så hon tyckte att det var på sin plats att ge mig just ett sådant där fynd. Och jag blev så klart himlans glad! Här ska bjudas på espresso minsann!

Translation!
Three weeks ago, I turned 30 years old. It was like a whirlwind, full of congratulations, surprise parties and so many wonderful gifts – it is now that I understand what happened. So now I’ll show you these wonderful gifts I got. First up is four floral cups in miniature that I got as a birthday present from my aunt Kerstin. Me and my Aunt Kerstin has one thing in common. We love going to flea markets, hang around at auctions and bargains old stuff, so she thought it was appropriate to give me just one of those finds. I lovely gift!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar