Gotland, värmebölja & finbesök

 

God morgon! Jag vet inte om det är värmeböljan eller ren förvirring, men jag har ju glömt att säga att jag är tillbaka på Gotland.
Det är så svårt det där med sociala medier tycker jag. Jag pruttar ju ut bilder, text och filmer på både Insta stories, Instagram och här på bloggen. Det blir ofta väldigt mycket minsta stories, för jag älskar verkligen att det är så opretentiöst. Gillar ni?

Men. Ibland minns jag inte var det är jag har lagt upp vad, vilken följarskara som fått vilken historia och kanske förutsätter att alla alltid följt med mig i alla medier för att få hela bilden. Nåväl, jag hoppas att ni hänger med i svängarna! Och försöker så klart bli bättre på att hålla alla kanaler i någorlunda schack. Följ mig gärna på Instagram vettja (om du inte redan gör det). Där heter jag rätt och slätt @emmasundh.

Just nu har vi finbesök på torpet! Linda, David och Chaplin är här och vi åker på roadtrip, utflykter och upptäcker ön. Det är nämligen för varmt på torpet, som en kokande gryta i värmeböljan. Här, på stenstranden, vid högklint hängde vi i går. Så vackert!
Vi ses snart! Har ju massor av bilder från Värmland, Stockholm och Gotland. Kommer en masse!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar