Fyra bilder som fångade hösten

IMG_4228

Gick igenom datorn och hittade tre bilder som liksom fångade hösten 2015.
På mina föräldrarlediga dagar (ungefär varannan dag) så går jag långa promenader med barnvagen. Det är det bästa jag vet, och Majken är inte direkt missnöjd om en säger så.
Så detta är vad jag kommer att minnas av min höstvardag. En liten skråffla i lurviga jacka och ärvd mössa på lövfyllda stigar i Vinterviken. IMG_4307

Rutig kappa, rutig vagn och nyfikna ögon. IMG_4310IMG_4316Och mina kiklacksskor i gummi som plaskar pölar och sparkar löv.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Linda

  Åhhh vad kommer de läckra skorna ifrån?

  1. emmasundh

   De kommer från Nokian footwear. Supersnygga och vääääldigt bekväma.
   Kram emma

 2. Kristina

  Hej!
  Vilka söta kängor! 🙂 Är de vintage eller finns de att finna någonstans!?!
  Vänligen K

  1. emmasundh

   Visst är de fina? De är nya och kommer från Nokian footwear!
   Kram emma

 3. Jenny

  När hösten är som vackrast! Och så mamman, barnet och vagnen…bland höstlöven.

 4. karin

  ´ÅHHHHHHH vilka bilder…blir helt sjuk! Å de där skorna asså – snyggaste jag sett på länge. Men gummi?! Blir det inte jättevarmt och svetto i dem???

 5. Lisa

  Jag ÄLSKAR din stil! Önskar att jag orkade med vintage hunting, men jag klickar tyvärr hellre hem plagg online. Dels har jag en vintage-ovänlig kroppshydda (size lite större) och får panik av att “titta på plagget för att se om det passar” (det passar ändå inte) och dels för att jag bor i ett land där vintage trenden aldrig riktigt slagit igenom. Finns EN butik i hela stan och den är inte speciellt trevlig alls utan känns mer som ett lager där hemlösa hämtar en varm tröja till vintern. Men dreglar över typ alla dina plagg, iallafall..

Lämna ett svar