Min födelsedag #1

breakfast by emmas vintage

I måndags fyllde jag 30 år. Vid sju-snåret på morgonen vaknade jag av att Stevie Wonder sjunger “Happy birthday”, John kom in med frukostbricka och blåste serpentiner på mig. Han kastade konfetti över mig där jag låg i sängen. Jag öppnade de trötta ögonen och mötts av världen finaste firande.

I turned 30 years old this Monday. 

At seven o’clock in the morning I awoke to Stevie Wonder singing “Happy birthday,” John came in with the breakfast tray and blew streamers on me. He threw confetti over me as I lay in bed.

breakfast by emmas vintage

John hade köpt mitt bästa – croissanter, grapefrukt, juice och dessutom bakat bröd och stekt bacon.

John had bought the best – croissants, grapefruit, juices and had also baked bread and fried bacon.

the local natives by emmas vintage

Efter jag hade smaskat i mig frukosten fick jag presenter. Jag som hade sagt att jag skulle skjuta på min födelsedag i ett halvår …
Den första presenten innehöll The Local Natives. Eller ja, biljetter till deras spelning i mars. Jag älskar Local Natives. De gör inte bara underbar musik, de är dessutom sjukt trevliga (jag gjorde en intervju med dem för en massa år sedan och blev så till mig av deras trevlighet att jag frågade om jag fick flytta in i deras kollektiv. Det fick jag. Så typiskt mig att fråga.

After I had eaten my breakfast, I got som birthday gifts. I had said that I would wait to celebrate my birthday until my birthday party in August, but John couldn’t help himself …
The first gift included The Local Natives. Or, ehrm, tickets to their gig in March. I love Local Natives. They not only make great music, they’re also crazy nice (I did an interview with them for a couple of years ago and just loved them … so much that I asked if I could move into their collective. So typical me to ask that kind of question.

birthday by emmas vintage

Det här med att jag skulle fira min födelsedag med konfetti var ju mer beskrivande från min sida. Men John tog det bokstavligt. Minst sagt. Hela sovrummet såg ut så här efteråt. Love it!

When I said that I would celebrate my birthday with confetti, it was more like a descriptive on my part. But John took it literally. To say the least. Full bedroom looked like this afterwards. Love it!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Synne

  For en perfekt start på dagen! Serpentiner og kosefrokost ser supert ut, hihi. Gleder meg til fortsettelsen!

 2. Annika

  Fina John. =) Grattis igen!

 3. Therese

  Bästa presenten! Jag ska också gå på den spelningen, ser jag dig ska kag säga hej!
  Kram /Therese

 4. Linda

  Vilket makalöst fint födelsedagsfirande!!

 5. Petite Caja

  Grattis i efterskott!

  Åh vad fin start på födelsedagen! Vad lyxigt med nybakat bröd dessutom <3

 6. Sofia

  Jättefina bilder Emma!

 7. Anna-Nathalie

  Aaw hvor dejligt! 😀 Hvor er han sød! Håber du havde en fantastisk dag 🙂

 8. Åsa

  Ett litet grattis från mig med, som precis hittade din blogg via Anna ritar. Mycket fina bilder! 🙂

 9. karoline

  Alltså ÅH, vad fin han är din John!

Lämna ett svar