Typiskt bra måndag, lergolv, Berlin och Stockholm

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin helg.
Här har det lagts lergolv i huset för glatta livet i dagarna två. Hade lyxen att få bygghjälp av pang-personerna Maja och Maria.

De bor i samma bygd och ville testa egentligen testa att lerklina väggar, men blev taggade när vi sa att vi skulle lägga lergolv i helgen. Nämen alltså så himla kul med byggbesök! Och vi hann mer än dubbelt så långt än vad vi räknat med denna helg.

Så denna helg har vi mest av allt gojsat med lera, plus hann med lite badhus i söndags eftermiddag.

Tvagad och taggad kliver jag in i en ny vecka! Rivstartade den med att boka en tågresa till Berlin tillsammans med några kompisar. Vi fyller 40 bast och firar det med en långhelg i Berlin i vår (wiiiii!)! Kanske världens bästa idé!
Någon kläckte idén med gemensam resa för ett par år sedan, och så startade vi varsitt sparkonto för just detta ändamål. Och nu har vi alltså bokat!

Den här veckan då? Vad ska jag göra då?
Styra upp livet, lera golv och struktera upp årets föreläsningar. Boka mig! Eller tipsa din kommun, din arbetsplats eller bibblan där du bor – jag är så taggad på att kuska Sverige runt med tåg, snacka klimat, omställning och vettig framtid. Eller husbygge!

Dessutom ska jag spela in podd med Maria och på fredag piper jag till Stockholm. Där blir det konferens med mina Klimatklubben-kollegor Maria och Sofia på fredag, nöje på lördag och sedan styrelsemöte med Klimatklubben på söndag förmiddag.

Typiskt bra vecka!
Och ser orimligt mycket fram emot att lera klart golvet i huset!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar