Frukost de luxe!

Jag vet inte hur många frukostar jag har stylat, plåtat (och ätit) genom åren – men det är många! Frukost för mig är liksom något heligt. Och nu snackar jag inte nödvändigtvis vardagsfrukostar (när jag sitter med ena ögat stängt (for real) eftersom högerögat inte vill öppna sig förrän klickan 07:15). Jag pratar framförallt om de där lyxiga helgfrukostarna som man kan äta i evigheter.

Läsa tidningen, lyssna på radio och prata om ditten och datten. Och efter ett tag gå in på the second breakfast, där man helt enkelt gör om exakt samma procedur igen.
Min kärlek till just frukostar kan du få ett smakprov i nya numret av Aftonbladet Härligt hemma som finns ute i butik nu. Där har jag samlat det finaste porslinet, glasen, brickorna och delar även med mig av de bästa frukostrecepten. Kan VERKLIGEN rekommendera mitt eget knäckebröd, american pancakes och crunchy müsli. Stört gott.

 

Foto: Martina Ankarfyr

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Lena

    Jag köpte tidningen men där fanns inget recept på knäckebröd eller müsli 🙁 Men smoothien var god!

Lämna ett svar