Tips inför din tågsemester med barn!

tågsemester barn

Här kommer ett förstklassigt tips för dig som funderar på det här med tåg, semester och barn!
I nya numret av Mama har jag skrivit ett reportage om just tågsemester. I samma veva passade jag på att intervjua min kompis Fatima som tågluffade med partner och kids i Europa förra sommaren.

tågsemester

Jag har nog aldrig skrattat så mycket under en intervju förut. Fatima är nämligen en av de roligaste jag känner. Alla hennes utläggningar och jämförelser fick inte plats i reportaget, men inspirerade till tusen blev det i alla fall.

Spring å köp nya numret av Mama vettja!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Tack för ett fint reportage! Läste det idag och blev så sugen på att tågluffa. Än är barnen lite små, så vi satsar på ännu klimatsmartare “hemester”, men om några år så! Och Fatimas familj verkar ju supercharmig 🙂

Kommentera

Stäng meny