Ett stycke måndagslista: Loppishemlisar, cykel-fix & påsk i Skellefteå

Ny vecka (påskilipåsk!) och massor på gång. Så här kommer ett måndagslista på allt som händer i veckan.

 • Först och främst så ska jag skruva ihop min cykel. Jag var så taggad att premiärcykla min hoj att den saknar framskärm, ringklocka och Stålhästen-emblem. behöver jag säga att jag var ivrig att hoppa opp?
 • På onsdag kommer jag presentera vinnaren i stålhästen-tävlingen. Woop, woop! Samma dag tänkte vi ha lite extraöppet på Vintagefabriken. Det blir fina fisken det.
 • Just nu gör jag tre posters till några spännande evenemang som är på gång under hösten. Vill du ha en ledtråd? Okej då. Bara för att jag är så taggad: Ett stycke gårdsloppis i Midsommarkransen, en vår-vimmelkväll på Vintagefabriken (och på några andra finfina butiker i området), ett 1-årskalas (det är en viss fabrik som fyller ett år snart, och det måste vi ju skåla för, eller hur?). Mer info kommer om alla evenemang får du här på le blog inom kort.
 • Och till helgen drar jag opp till Skellefteå för att fira påsk. Kanske måla ett ägg eller två. Vad ska ni göra i påsk?
Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Erikan

  Jag ska också till Skellefteå och fira påsk! Eller Bureå, rättare sagt. Det är ju nästan Skellefteå 😉

  Ett tips är för övrigt att besöka loppisarna vi har i Bureå om du ändå är i krokarna. Mycket skrot, men en del fint också. De brukar ha öppet på söndagar men är lite osäker på om de har öppet i påsk… hoppas!

 2. Fröken H

  Låter som en fin påskvecka 🙂 Jag ska fira hemma med mina svärföräldrar, föräldrar och make. En lugn och skön påsk med andra ord.

 3. Bella

  Låter härligt! Än har jag inte haft möjlighet att besöka fabriken men snart så! ♀ ♥
  Den där cykeln skulle inte va fel alltså! Just nu har jag en egen liten tävling på bloggen. Ingen cykel förvisso! Men ett par Mohedatofflor! Någon läsare kommer att bli himlans tjusig om fötterna i sommar!

Lämna ett svar