en måndagslista.

slide-virkkurs-2

Åh, alltså nu gäller det att smida måndagslista snabbt här. För jag har åkt ifrån min datasladd på Amelia (där jag är inne och jobbar just nu) och har bara ett par procent batteri kvar. Typiskt. Och jag som har deadline, en hög med reportage att hugga tag i och tänkte fortsätta med megaoperation leta frisyrer till blogginlägget “Mitt hår under 10 år – mina frisyrer från 2005 till 2015”.
Grrr, denna grumliga hjärna alltså.

Så nu kör vi en rasande fart , vecka 4 coming at you:

På gång: Denna vecka kommer vara maxad med jobb (tji fick jag redan dag ett), föräldrarutbildning (var extremt skeptisk till detta, men alltså så himla trevligt och bra (tummen upp!)), ett stycke besök hos världens bästa barnmorska Monica (vill mest av allt ta med henne hem) och så kommer jag (och kameran) smita förbi Vintagefabriken på torsdag. Där kommer det nämligen hållas virkkurs, där man lär sig virka världens sötaste mjukdjur (duon ovan som jag plåtade för ett par veckor sedan).  Det finns några platser kvar, så om du är sugen på att gå får du (bara ikväll) 10% rabatt på kurspriset. Ses vi där?

Bloggsneakpeak: I söndags (igår) var jag, John och kameran på spa. Alltså höjden av lyx! Bilder kommer upp i veckan, var så säker. Ett nytt vintagefynd och ett stycke gravidmage kommer ni  nog också få se. Och ja, om jag så ska springa i gång databatteriet med mina arma fogisben så kommer frisyrinlägget upp i veckan.
Och så en grej till. Det har strömmat in allehanda frågor i kommentarsfältet och per mejl, så jag samlar dem alla i ett inlägg. Så håll utkik!

Ser fram emot: Pysselfingrarna kliar, så till helgen ska jag och John sy spjälsängsskydd, sätta upp en sänghimmel och fixa i ordning bebishörnan.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Hej bästa Emma!
  Jag vill gratulera till er graviditet! Så underbart att följa på din blogg och instagram!! Jag har en fråga: vilken slags tygblöja planerar ni att använda till cirkus Sundh?
  Love ❤️

  1. Intressant fråga Lisa! Vilken slags blöja rekommenderar du? Jag väntar själv barn (i juni) och vore kul att höra synpunkter från alla som använt just tygblöjor.

   Tack Emma för en grym blogg!
   Kramar!

   1. Jag ÄLSKAR gDiapers som är en hybridblöja (kan användas både med tyginlägg och engångsinlägg), perfekt att kunna ha engångsinlägg på resande fot! 🙂 Gillar även att gPantsen inte behöver tvättas vid varje blöjbyte och att tyginlägget har så fantastisk uppsugningsförmåga.

    Jag har även hört positiva åsikter om GroVias hybridblöja och Imse Vimses all-in-one, men har ingen personlig erfarenhet av någon av dem.

    Jag tycker också det är kul att höra andras åsikter om tygblöjor! 🙂 Älska moder jord och var snäll mot plånboken!
    Love ❤️

    1. Tack för tipsen! Finns det att beställa inom Sverige också?

Kommentera

Stäng meny