Veckan som kommer: Värmland, Vintagefabriken-fest och en liten vän som fyller år.

Vecka 19 ligger som en buffé framför mig, och detta är lite av vad jag tänkte hitta på …
✭ Den första delen av veckan spenderar jag i Värmland. Försöker att detoxa kalendern efter mänger av jobb, deadlines, vintagebloppisar, möhippor och skojigheter. Sänka jobbribban en aning. Jag är nämligen expert på att sätta igång hundra projekt, men vettetusan hur bra min kropp mår av det. Inte alls bra skulle jag gissa. Så nu är det fokus att tagga ner på jobbfronten, så att kroppen håller tills jag är 95 år.

✭ Imorgon, onsdag, ska jag ta en lång promenad på ängar, i skogar och på välkända grusvägar.

✭ På torsdag återvänder jag till Stockholm, den blommande innergården som du ser ovan) och lite förberedelser. För …

✭ … På fredag fyller Vintagefabriken 1 år. Och det firar vi med dunder, brak och finfin fest hela långa dagen (och lite extra på kvällen). Det ska bli grejer det!

✭ Som en extra krydda på firet ska jag på barnkalas på söndag. Min lille vän Isolde fyller tre år och jag tänkte ge henne en hemmasnickrad målarbok (jag är förespråkare av kreativa leksaker). Vi får se hur mycket jag hinner, men några sidor borde jag få ihop.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vicky

    ett år vintagefabriken! grattis!

  2. Fröken H

    En hemma snickrad målarbok, vilken fantastisk idé! 😀

Lämna ett svar