Ett februaribarn (och en gravidmage vecka 38)?

gravid vecka 38 emmas vintage

Min rumpa har fått konkurrens och det börjar bli svårt att gå sidledes genom livet (om det är the highest dream of them all).  Ju tyngre jag blir desto smartare låter det med februaribarn. Min mormor Ulla, min mamma Märta och jag, mademoiselle Emma Sundh, är alla födda i februari, så jag känner att det vore på sin plats att bebisen hänger sig till traditionen. Eller så är det (med högsta sannolikhet) en enormt framkrystad anledning att få träffa den där minipersonen snabbare.

gravidmage vecka 38 emmas vintageVaggar in vecka 38 – fullkomligt högröd i ansiktet – med hästbrosch från Tradera, klänning från H&M, blå kofta och skor från Stadsmissionen.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Jag är också sugen på att bebisen ska komma ut men vi ska flytta i helgen så den får stanna i magen nån vecka till så man hinner landa efter flytten plus att förkylningen ska försvinna. Vill inte föda med en förkylning 🙁 så jag vaggar också vidare. Det är roligt att kunna följa en av mina favoritbloggar när man är gravid samtidigt. Jag följde en annan favvo-bloggare under första graviditeten.
    Kram
    Linda H

  2. Håll ut. Sista veckorna där är så tråkigt. Min lilla kom en och en halv vecka efter bf och jag grät och skrek till mamma att min bebis kommer ju aldrig. Men ut kommer dem alltid, och då har du ett vackert litet mirakel i din famn.

Kommentera

Stäng meny