En sommar längs Atlantkusten …

Vet ni vad? Jag har fått en helt underbar födelsedagspresent av min man John. Den är så fantastisk att jag knappt finner några ord.
Okej, är ni redo? Så här kommer min sommar att se ut: Jag och John åker ner till Paris i ett par dagar. Underbara, älskade Paris. Där bor på ett fint hotell (födelsedagspresent från mina föräldrar). Efter några lata, vintageshoppande dagar i Paris hyr vi en bil och puttrar sedan ner längs Atlantkusten. Vi stannar där vi vill, äter där vi vill, bor över där läget känns bra och hänger runt här och där. Det finns ingen plan. Bara en lång kust, lata dagar och en bil. Efter några dagars roadtrip sätter vi oss på ett flyg igen. Denna gång åker vi till … Palermo på Sicilien. Där möter våra vänner Per och Lisa upp och vi spenderar en vecka tillsammans i ett hus. Boendet på Sicilien har jag fått i present av mina underbara svärföräldrar.
Och ni får så klart följa med via bloggen.
Hur låter det?

You know what? I’ve got a wonderful birthday present from my husband John. It is so amazing that I hardly find any words.
Okay, are you ready? So this is my summer 2013: Me and John go down to Paris for a few days. Wonderful, beloved Paris. We live in a nice hotel (birthday present from my parents). After a few lazy, vintage shopping days in Paris, we rent a car and then drive a long the Atlantic coast. We stay where we want, eat where we want, live where it feels good and hangs around here and there. There is no plan. Just a long coastline, lazy days and a car. After a few days roadtrip, we head for an airport again. This time we go to … Palermo in Sicily. There we meet up with our friends Per and Lisa  and we spend a week together in a house. The accommodation in Sicily, I have received as a present from my wonderful in-laws.
And you can of course follow the trip on the blog.

How does that sound?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 20 kommentarer

 1. Hanna

  Åh de låter helt underbart! Känner mig avkopplad bara av att läsa din rader, drömmer mig bort på din resa.

  Men glöm inte bort att leva i nuet och njuta av din stund med den du älskar mest!

  Vi trogna läsare finns kvar när du kommer tillbaka utvilad! Kommer med all säkerhet bli många godbitar och titta och läsa om!

  /Hanna

 2. karoline

  Men fy bövelen vilken UNDERBAR present!!!!!!

 3. Linn

  Har nyligen börjat läsa din blogg och ville bara säga att jag tycker den är superfin och riktigt mysig att följa. Inspiration i vardagen!!!

 4. madeleine

  åh emma, det låter helt underbart!

 5. Annie

  Låter som en helt underbar semester. Själv lämnar jag Paris i juni för att flytta till södra Frankrike. Så jag får njuta lite extra av Paris den här våren.
  kram

 6. s

  Ska också till Sicilien i sommar på ett bröllop 🙂

 7. Amanda

  Låter underbart! vad smart av Johan att be folk ge presenter mot semestern! han är välorganiserad den mannen, vilket kap!

  Att bila och göra planer längs vägen är så härligt, jag och min man bilade hela vägen till Lisbon och tillbaka. Vi tältade, levde på bubbel och grillat helt underbart! ofta hade vi bara lösa planer då vi satte oss i bilen på morgonen, jag läste för honom ur Lonely planet (allt från de olika ländernas historia till ställen dit vi skulle åka/åkte förbi) och planerna skapades långsamt medan kilometerna avverkades.

  En helt fantastisk semester, Champagne kan rekommeneras!

 8. Vicky

  resor i present, verkligen bäst. <3

 9. deniz

  Great news Emma! Have a nice trip!
  I bought a flight ticket to NYC fro this summer, so I really feel what you feel:)

  Hugs<3

 10. Stella

  MEN ÅHHHH vad härligt! vilka presenter och vilken underbar sommar ni kommer att ha!

 11. Emma

  Guud så härligt! de bästa presenterna är ju att få upplevelser istället för prycklar 🙂
  Köpte faktiskt en weekend till Paris till min sambo i födelsedagspresent! har aldrig varit där men efter jag läst din Parisguide så känner jag mig rätt lugn 🙂 Kommer nog inte bli besviken
  Kram/Emmelita

 12. Jeanette

  Helt underbart låter det 🙂

 13. Synne

  Ååååh, hvilken formidabel plan for sommeren! Jeg gleder meg allerede til å drømme deg bort i bildene dine fra den turen. Så omtenksom John er! Slike presanger er BEST!
  Forresten så bor jeg i Paris frem til midten av juni, så om dere er her da og du vil ta en kaffe, har jeg mange fine steder å vise frem, hihi.
  Forresten så er den lange kjolen etter din mormor heeeelt nydelig!

 14. Josefine Johansson

  Om ni kommer förbi Montpellier så får ni höra av er så kan jag ge lite tips!

 15. Ina den Fina

  Vilket lyckorus! Din blogg är ju fantastisk! Så glad jag blev när jag hittade hit :’) Kram från Ystad

 16. Charlotte

  Hej!
  Jag ska gifta mig i sommar och vårt bröllop går i vintagetema. Jag har fått en hel del inspiration från din blogg och väntar nu på boken som jag ska beställa. Jag funderar på vilket typsnitt du använder i ditt bloggnamn Vintage på startsidan?

  Bästa
  Charlotte

 17. Frida

  Låter som det bästa man kan göra en sommar!

 18. Anna María

  Vilken bra present! Resor är det bästa <3

Lämna ett svar