Guide till Brighton!

brighton by emmas vintage

Förra sommaren besökte jag och John underbara Brighton – ett paradis för dig som gillar vintage. Om du är nyfiken på the best of the best från Brighton kan du spana in nya numret av Damernas Värld där jag har skrivit den ultimata Brighton-guiden!

brighton emma sundh by emmas vintage

brighton by emmas vintage

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Sofia

    Hej Emma!

    Denna får man nästan gå förbi närmaste Pressbyrå och inhandla 🙂 Jag och min mor planerar nämligen att ta en weekend till Brighton lite senare i sommar, och jag har för mig att du gjorde ett par inlägg här om din och din mans Brighton-tripp förra året, men nu när jag sökte hittade jag inget…tänker jag fel? Skulle vara så bra med lite tips! 🙂

    Tack för en oerhört fin blogg!

Lämna ett svar