En ny favoritblogg du bara måste spana in!

God kvällens! Jag har precis kommit hem från söndagsjobb på Vintagefabriken och vill helst av allt ramla ner i soffan framför “House of cards”.  Och det ska jag alldeles strax göra. Men först måste jag bara tipsa om en så himlans dunder-varm-i-hjärtat-fin grej.
För ett tag sedan efterlyste jag länkar till era bloggar. Jag är ju så nyfiken på er att det liksom inte finns någon hejd! Länkarna fullkomligt ramlade in via kommenterar och mejl och jag höll på att smälla av. Skoja min doja att jag blev imponerad! Ni är ju helt knäcker-mig-otroliga.
Har suttit fastklistrad framför skärmen varendaste sekund – scrollandes, leendes, hänförd och fullkomligt begeistrad. Åh, alltså. Ni.

Och nu tänkte jag lista några favoriter ur högen. Först ut är denna goding:

Minismartinis.com
En helt underbar norsk blogg, med roliga GIF:ar, magiska fotografier, en helt bedårande huvudperson (Mina) och längre, tänkvärda texter. Läs, titta, strila, begrunda och beundra!


Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 16 kommentarer

 1. Fröken H

  Verkar lovande! Henne ska jag spana in 🙂

 2. Nike

  Här har du min blogg. Hittade precis din och är så glad att jag gjorde det!

 3. June

  Bloggen hennes er fantastisk 🙂

 4. Sandra

  Haha men gud, helt magisk! Har redan klickat in henne på Bloglovin, bra tips!

 5. Cirkus i skogen

  Jag följer henne på insta och älskar hur hon och hunden poserar. De är så fina ihop!

 6. elise

  å vad fin! älskar gifen där hon skrattar 😀

 7. Annika

  det blir “follow” på den! Bra tips! 🙂

 8. Sofie

  Åh! Fantastisk blogg!!

 9. Tiril

  Ja, Mina er en skikkelig fining – en av mine favoritter allerede! 🙂

 10. Sara

  Helt annat ämne, men: kris och katastrof, ASOS har (enligt vad jag kan se) tagit bort de vita strumpbyxorna ur sortimentet! Har, liksom du, köpt mina där och tänkte kolla om du hittat något annat ställe där det finns bra vita strumpbyxor?

 11. Vicky

  hon verkar ju vara helt helt strålande.

 12. The Place To Be

  Vad kul med lite nya bloggar :-).

  Har inte varit inne hos dig på länge heller så nu ska jag läsa ikapp lite!

  Kram Malin

 13. Linda

  Toppentips ju!

  Sist på bollen nu men –
  Visserligen ser jag helt mongo ut på min header men jag bloggar också 😉
  Vardagsbetraktelser. Saker som både berör och skaver. Konsumerar en hel del populärkultur som filmer, teveserier, musik och böcker, så det blir en del om sånt också.
  Nyfrälst feminist vilket kan innebära texter om feminism och jämställdhet.
  Samlar på fina minnen och tycker om att fotografera.
  Får aldrig nog av Paris och drömmer om att ge ut en alldeles egen bok. Typ så.
  Välkommen Emma och alla ni andra <3

  http://markbladet.se/bloggar/tostaredsbloggen/

 14. Lotta

  Ljuvligt 🙂
  Klämmer in mig här också om det är okej 🙂 http://lottaspace.blogspot.fi/
  Jag drömde faktiskt om dig och dom andra Vintagepartytjejerna i natt 🙂 Jag var på resa i Stockholm och skulle komma på audition till er butik. Man skulle sjunga en sång. Då jag gjort det fick blev jag utskickad och en man kom och berättade till mig att jag måste åka hem och vänta på brev. Men att jag inte skulle ha för höga förhoppningar. Jag packade en enorm plastlåda med alla mina loppisgrejer som jag köpt i Stockholm och började släpa den mot båten hem 🙂
  Konstiga drömmar ibland 🙂

 15. Bibbi Evermark

  Är inte direkt någon som kollar/läser bloggar regelbundet – halkade bara in på denna och blev kär i hunden i soffan, vill ha en sådan. Passar tjusiga matte bra.
  Jag älskar mode, klassiskt Chanel etc. blandat med en modern twist. Gärna vintage i engelsk stil. Jag har skapat min egen stil och klär mig efter humör och vad som är på dagens agenda.

Lämna ett svar