Du sätter rubriken – jag skriver och fotograferar!

Nu tänkte jag slå på stora inläggs-trumman! Ni bestämmer rubrik och jag skriver eller fotograferar innehållet. Hit me!
Kommentera nedan, eller mejla mig på emma@emmasundh.com

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 37 kommentarer

 1. Skatan

  Åh så kul! Jag passar på direkt med inte mindre än två önskningar! En “Eyeliner för dummies – så får du till min perfekta eyelinervinge” Jag veeet att detta inte är någon skönhetsblogg, men jag är lite besatt av din eyeliner just nu…! 😉 Och, och, och “En rundtur i mitt kök” är så nyfiken på att se hur du har det hemma, särskilt i köket för det är ju liksom husets hjärta 😀
  kram på dig!

 2. hanna

  “såhär ser jag ut helt utan smink och piff”

 3. Jenny

  “Inred med vintage” (tips på hur man inreder med vintageprylar i sitt hem) “recycling a la vintage” ( ett inlägg om hur man kan återanvända gamla saker på nytt sätt, kanske på temat pyssel och handarbete. Jag tänker förpackningar, burkar, porslin, textil etc.)

 4. tantjonna

  åh, på tal om nåt annat, såg din strandväska förra sommaren (?) när du var i Frankrike tror jag det var och blev sådär nostalgimjuk i hjärtat. hade just en sådan när jag var liten, diskuterar med mor och far min om den var röd, rosa eller lila..
  i vilket fall, förstå lyckan när jag hittade just en sådan – dessutom svart (min nuvarande favoritfärg)! så nu kommer jag också svänga runt med en sådan i sommarsverige!

  tack för all härlig inspiration!

 5. Anna

  Åh, så kul! Jag skulle gärna se en rubrik med “Värmländska smultronställen” eftersom jag också kommer från Värmland och gärna skulle vilja få lite inspiration om mysiga platser att spana in! 🙂 Skulle även vilja se en rubrik med “Mina bästa fototips” eftersom du tar så satans snygga bilder! 🙂

 6. Angelica

  Jag skulle vilja se ett inlägg med rubriken “The soundtrack of Emma”. Ett inlägg om musik som du lyssnar och lyssnat på i olika tider i livet. Hade varit skitroligt med lite låttips och läsa om barndomsidoler!

 7. Hanna

  Vilket rolig idé!
  Jag vill gärna se fina bilder och få tips på finheter och roligheter…typ, “en rundtur i mitt vardagsrum” med tips på hur man nreder fint med vintage och gamla grejer. “så här klär du dej i vintage” ( typ passar någon tidsepok någon kroppsform bättre än någon annan, måste man hålla sej till en tid och huuur hittar man stilen som passar en själv).

  Sen måste jag bara tillägga att jag även såklart älskar dina långa tänkvärda texter precis lika mycket som den här typen av inspirationsinlägg!
  Kram!

 8. Hanna

  Jag skulle vilja läsa ett inlägg med rubriken “så skulle jag inreda en sommastuga på Gotland”. Förra året byggde nämligen en liten stuga om 15 kvm, och i år ska den inredas, och jag vet inte riktigt vart jag ska börja…

 9. Lina

  “När jag blev feminist” – berätta om din feministiska resa 🙂

  “Mitt första musikminne” – ja du fattar nog. Mitt var bruce springsteen som jag hade på kasset, bandspelaren gick varm och grannarna undrade vem dåren på andra våningen var.. Haha!

  Ha en underbar lördag 🙂

 10. Anna J

  Haha, jag tänkte precis samma tanke som Anna som önskade sig Värmländska smultronställen. Det skulle vara ett finfint inlägg att få läsa eftersom jag tänker fara runt i mitt eget landskap på min sommarsemester i år.
  Sen skulle jag även vilja läsa ett inlägg som heter Mina fem favoritblommor… 🙂

  Lycka till med fotandet och skrivandet!

 11. Johanna

  “Fixa ett sagolikt bröllop till budgetpris” eller nåt sånt 🙂 Gärna med vintagetema. Kram!

 12. Therese

  “Min största skräck”, “Min lyckligaste stund” och “Min käraste ägodel”!

 13. Anneli

  “Hemliga hörn i mitt hem”
  Alla har vi väl dem. Det som inte platsar på instagram. Sånt vid sidan av vintageintresset liksom. O-perfektion, fast på ett annat sätt än slitna möbler och burkar.
  Kul, tycker jag, och helt mänskligt.
  Take care bästa Emma / Anneli från Åmål.

 14. Lotta

  “Jag trodde mina öron skulle sprängas”

  “Så sprang vi ut i natten och överallt glittrade det”

  “Överblommade syréner och avtryck på gräsmattan”

 15. Matilda

  Jag har fablesse för folks tonår och jag älskar när du skriver om din uppväxt, lägenheten i Karlstad och Lappis-åren. “Tonårskänslor, indiepop och kollektivet”, kanske?

 16. Ullis

  “Alla fina koppar är så små! Men underbara! Men små! Men åh!” För det är sånt jag tänker på vid alla loppisar och vintage-butiker. Åsså kommer det med en massa alldeles för små men ack så underbara koppar som är perfekta för kaffe, men för en som dricker te i liter/kopp blir det som ett i-landsproblem som förföljer! Kanske med lite tips om vad man kan göra med alla fina små koppar(utom att börja med kaffe, försökt!) Eller så! 🙂 Tack för underbara bloggen! <3

 17. Nike

  “Bloggar jag tycker om”
  “Som barn var jag såhär”
  “Dofter jag älskar”

 18. Therese

  “Rufstofs och mjukis”! (Om du har det nån gång??)

 19. Ann-Charlotte

  Kul idé! Varför inte “Här hittar man vintagekläder som passar”, en guide till dina bästa inköpsställen. Är 55 år och drar ca 44-46 och hittar aldrig något som passar.

 20. Evelina

  Så kul! här kommer några som förmedlar mer en känsla, så får du tolka hur du vill, och några mer specifika:
  “Om jag inte hade träffat dig då hade min hand nog alltid saknat din”
  “Regniga somrar, missade tåg, oskrivna blad och allt det där som aldrig blev”
  “Mina drömmars hus”
  “Utav allt som ryms i min handflata är detta det bästa i hela världen”
  <3

 21. Malin

  Jag skulle tycka att det var intressant att höra dina tankar kring egenföretagande och stress. Hur du som jobbar som du gör lyckas hålla huvudet ovanför ytan. Hur du får jobbet att vara roligt, men inte för roligt så att du dukar under av roliga uppdrag. Balansen liksom. Har du bestämda tider då du inte kollar mailen? Tackar du nej till många uppdrag? Hur varvar du ner? Det vore jättekul att läsa dina tankar. Jag har nyligen startat företag och tycker att det är extremt svårt att koppla bort det, släppa ansvar och tankar när jag egentligen borde vara ledig. Det far liksom bara runt runt.

  Svårt att hitta på en rubrik till det men kanske något i stil med: “livsbalansen” eller “att gå på lina och hålla huvudet kallt”. Eh, ja. Du hittar säkert på någon bättre rubrik. <3

 22. Lynn

  Aaaah, roligt!!!
  “hemliga små guldkorn på Hawaii.”
  Jag älskade dina inlägg från Hawaii helt enkelt, med vackra foton som gav en reslust. Mer sånt! Drömmeri!!

 23. Linn

  Åh vad kul! Jag skulle gärna vilja läsa
  “Såhär gör du ett dösnyggt rutigt golv”
  “Konst som inspirerar mig”
  och så nånting om ditt förhållande till Anne på Grönkulla (bästa böckerna ju)
  Stor kram och tack för många fina läs- och bildupplevelser på din blogg!

 24. Malin

  Kul grej, jag skulle vilja ha ett inlägg som handlar om hur du prioriterar.

  Alltså mest för att jag tycker att det är svårt att prioritera och jag tänker på det en hel del. Men alltså: “Prioriterat”

 25. Anna

  Fem grejer(eller fri tolkning – personer, saker att göra, platser…) som peppar mig när jag känner mig nere.

 26. Jessica

  “Så redigerar du dina bilder á la drömsk Emma-stil!” En steg-för-steg-guide till hur du gör helt enkelt 🙂

 27. Martina

  -Något jag längtar efter

  -Mina förebilder

  -I min bokhylla (på hedersplats + på skämsplats)

  🙂

 28. Alma

  “Mina bästa tips på återanvändning i hemmet”

  Jag tycker om att du tänker ekologiskt & hur ljuvligt du inreder & stylar. Ett inlägg där du beskriver vad & hur hur återanvänder gamla ting i ditt hem vore fint.

  Vill också tack för en fantastisk blogg, den har gett mig mycket inspiration!

 29. Maria

  Hej Emma! Rolig idé! Jag skulle gärna vilja att du skrev ett inlägg om vad som får dig att känna glädje, vad som är viktigt i ditt liv, vad som får dig att känna lugn och meningsfullhet. Kanske rubriken kan vara “Glädjestunder, mening och lyckonun”? Kram till dig!

 30. Fia

  “Dagen då jag köpte en vansinnigt dyr och sprillans ny klänning på NK”

 31. Emma-Klara

  Då jag själv älskar matfotografi, hade det varit roligt om du lagade/fotade/skrev om din favoriträtt.
  och dina bästa fotograferingstips!

  Tack!

  Emma-k

 32. Karin

  1. Om du fick bestämma, typ vara president – hur skulle allt se ut då?
  2. Hur håller man livsgnistan uppe när allt inte går som man vill men livet ändå är rätt ok?
  3. Platser du drömmer om men inte besökt. Både fiktiva och riktiga.

  Din blogg ger mitt liv ljusglimtar – tack!

Lämna ett svar