Har du en blogg som jag kanske älskar?

Vardagspepp, fin-kommentarer allsköns nyanser av livet. Var eviga vanligdag – hela året om – ger mig mig så otroligt mycket kärlek, pepp och upplevelser. Att gå in och läsa era kommenterar (jag läser varendaste en och sparar i en mapp) är som konfetti för hjärnan. Och ni ska veta att era ord går rakt in i hjärtat, rör om som en Electrolux-assistent och sätter spår för livet.
Förutom att jag är sprick-nyfiken på vilka ni är – alla tusentals som klickar in här varje vecka – så vill jag ge tillbaka.
Så jag drar i gång en liten emmasvintage-klassiker: Har du en blogg som jag kanske älskar?
Tipsa mig om din blogg (eller någon annans) i kommentarsfältet nedan (eller mejla mig på emma@emmasundh.com). Om någon vecka eller så tänkte jag sätta ihop en inlägg med mina nyfunna (eller återupptäckta?) favoritbloggar, så att vi tillsammans njuta av nya som gamla inspirerande bloggupptäckter.

Skepp å hoj-kram
emmaLiked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 107 kommentarer

 1. Annika

  Vad roligt att du frågar! 🙂 Själv har jag precis börjat skriva om konsumtion och hur man kan handla mer etiskt och miljövänligt. Jag hoppas kunna inspirera andra till små förändringar vardagen!

 2. enlangvantan.blogspot.com

  Min blogg är inte så mycket att älska utan en dagbok från livet..livet där jag och min man försöker få barn..rädslan efter 3 missfall..osv. Men jag älskar din blogg och hur du inspirerar! Du är fantastisk!

 3. Josephine Foto

  Jag är så fräck och narcissistisk(det är visserligen alla som valt att blogga om sitt liv)
  att jag tipsar om min egen blogg.

  Min blogg är ingen vintageblogg och jag vill egentligen inte sätta någon etikett på den heller.
  Men den är full av magiska bilder, en del kloka texter, tokroliga kläder, heminredning och en hel del bjudning på mig själv.

  Här är fokus på det där lilla i livet som egentligen enligt mig är det stora, det där vackra vi så ofta glömmer bort i jakten på vad vi kallar lyckan. Jag bjuder från insidan på min kärlek till livet men också de där stunderna när man känner sig trasig och livet och jag själv inte behandlat mig väl.
  Men nåja, här finns också en hel del humor och det kaotiska livet som förälder till två fina barn som kallas Tänkaren och Silverpojken.

  Jag har även en podcast tillsammans med min mamma som heter Viktigt på riktigt och som
  avhandlar precis just det som vi tycker är viktigt på riktigt. Allt på rungande dalmål.

  Ja. Typ så.

 4. Petra

  Jag tänker nog tipsa om min egen blogg också, mest för skojs skull! Den innehåller lite av varje, så det är svårt att sätta etikett på den. Lite vintage, lite böcker, lite bilder, lite teckningar, lite musik, lite filmer, lite kläder, lite kakor, och lite från vardagen som student (:

 5. Matilda

  Min blogg är inte så mycket men vore kul om du gillar den! kram

 6. Sandra

  Jag har bloggat i flera år men har de senaste halvåret satsat allt mer på bloggen för att göra den till något fint, intressant och inspirerande.

  På nya domänen http://lovlilett.com återfinns jag nu och bloggar om kläder (inspireras mycket av vintage och av saker som cirkus, Alice i Underlandet och Downton Abbey), matlagning, heminredning, pyssel och om viktiga samhällsfrågor. Hoppas att du/ni gillar den! 🙂

 7. Anna María

  Jag älskar min blogg och hoppas att andra också gör det. Jag bjuder på en blandning från min vardag och mitt liv. Jag älskar att pyssla och gör gärna guider på hur jag går tillväga. Maskerader och fester där jag får klä ut mig är nåt jag gillar och blir glad av. Annars är det högt och lågt från mitt liv helt enkelt.

  Sen ser jag fram emot alla fina tips på bloggar som jag är övertygad att du kommer få in.

 8. Hanna

  Åh, alltså jag är ju inte ett fotogeni… Inte ett designgeni heller. Men du kanske kan kika in i en sjuttonårings liv i alla fall? I mean, if you want… If you have time…

 9. Tildas trix och ekofix

  Vilken bra grej! Min blogg kanske skulle vara något för dig? Jag skriver om naturlig och ekologisk skönhet – att minska på produkterna i sin vardag och byta ut till sånt som gynnar både en själv och miljön. Mycket gör-det-själv-tips varvat med en del secondhandlat och annat jag tycker är bra.

 10. Sofie

  Tjo Emma!
  Gillar din blogg! Tycker du verkar vara en otroligt sympatisk pingla.
  Jag har bloggat i 8 år, jobbar som journalist och gillar att laga mat, pyssla, göra collage, dricka cava, gå på loppisar och skriva. Kan vara kul att följa någon som bor i kransen precis som du 🙂
  Ha en underbar dag. Kram Sofie

 11. Anneli

  Jag vill tipsa om min blogg.
  Du är min största blogginspiratör. Lovar.

  Kika in: http://anlis.se
  Och gärna under någon pysselkategori eller så.

  Fortsätt Emma, fortsätt!

 12. Linnéa Bergqvist

  Min blogg är ganska så ny, bara halvåret gammal och jag försöker fortfarande hitta min stil. Just nu är den en blandning av mina jobbuppdrag som florist och dekoratör, bröllopsinspiration, DIY, om mina tygbuketter och accessoarer, inspiration, recept, vintage, lite kloka quotes osv 🙂

  Ta en titt! Hoppas ni gillart! http://www.thewildrose.se

 13. Anneli

  Och ett P.S: Tänk om vintagefabriken kunde sälja mina vintagesmycken, inspirerade av mormors gamla bokmärken, kolla gärna http://anlis.tictail.com.
  Vilken dröm det hade vart!

 14. caroline strömbom

  Bor i en lite stuga vid havet helt inrett med 2ndhandfynd. Fullkomligt älskar gamla saker och helst gamla klänningar,smycken och pälsar som jag struttar runt i så mycket jag kan. Skriver mest om mina fina fynd och mitt pelagonfyllda hem som aldrig blir färdiginrett. Det finns alltid något att pilla och styra med. Det tycker jag om!

 15. Madeleine

  Vilken härlig idé, att lyfta andras bloggar. Själv bloggar jag alltför sporadiskt om mitt ekoliv. Men försöker få till stånd en bättring!

 16. Sofia

  Hej Emma!
  Min blogg är inte så stilig som din, men jag skriver där om mina upplevelser som lärare på en internationell skola i Vietnam, och om mina äventyr i Asien. Jag läser din blogg lite som terapi när den dåliga luften, icke-ekologiska maten och konsumtionen av ting av dålig kvalitet står mig i upp i halsen. Då blir dina fina bilder och tankar ett andningshål för mig. Min egen blogg är som sagt inte lika läcker som din, men kanske, kanske tycker du att den är intressant ändå. Ta dig en titt i alla fall, om du vill. 🙂

 17. AnnaA

  Tipsar om min egen. Har bloggat “i evighet” och mestadels om hem och vardag, eftersom det är sånt mitt liv består av. Inreder med loppis, men har ingen speciell stil, bara vi trivs!
  Ha det gott!

 18. Tia

  Man önskar man hade en blogg! Härligt att läsa din i alla fall, även om det händer mer sällan nu än innan. Alltid lika inspirerande att hitta tillbaka 🙂

  p.s. Stockholm är så himla bäst!

 19. Bella

  Tokbra idé tycker jag! Jag tänker definitivt tjuvkika bland kommentarerna och se om även jag hittar någon inspirerande blogg att lägga till i min favoriter-lista.

  Min blogg handlar förresten om en salig blandning mellan vintage, retro, inredning och livet med lilla familjen på landet! Tankar om feminism, konsumtion, miljö och annat asviktigt hamnar också på bloggen!

  Kramar från Bella

 20. Issa och Elisabet

  Hej! Vilken härlig idé! Titta gärna in på vår blogg. Vi är mor och dotter som delar en blogg tillsammans. Vi skriver om våra liv och vår vardag, tankar om hur vi kan hitta en hållbar livsstil, vad som händer i vårt samhälle idag men också om små vardagligheter. Issa gillar att fota och Elisabet att utforska Stockholm. Själva bor vi i Vasastan.
  Vi har följt din blogg sedan i höstas och gillar båda din kreativitet och din fotostil.

  //Elisabet 🙂 och Issa <3

 21. E

  Jag tycker hemskt mycket om bloggen hejregina.blogspot.com!

 22. Johanna

  Min blogg handlar om odling på balkong och lott. Den är väldigt vilande men kanske kommer jag igång igen snart?..

 23. Elisabeth

  Jag bor i Italien och bloggar om mina utflyktsmål, italienska filmer och italiensk mat. Om mitt tillfälliga bella vita. Sen råkar alltid en katt eller två komma med på nåt sätt.

 24. Lisa

  Jag tycker om att skriva om saker som jag funderar kring, böcker jag läst, filmer jag sett och musik jag lyssnat på. Jag pluggar till landskapsarkitekt, älskar att måla och att resa; så det dyker också upp emellanåt. Min blogg är ganska enkel och avskalad och jag skriver nog mest för att det är ett sätt att kreativt driva mig framåt. Och för att skrivande i sig är så himla roligt.

  Tycker mycket om din blogg för den känns positiv och inspirerande. Dessutom tycker jag att du är fantastiskt duktig på att fotografera!

 25. Nanna

  Alltså! Förbannat fin header ju! <3

 26. Elin Sy Om Mig

  Hej!
  Vilken rolig grej! Jag tipsar om min egen blogg, Sy Om Mig. Den handlar om min passion för sömnad. Något jag inte kan leva utan. Jag hörde nån gång att för att bli proffs på någonting måste man spendera 10 000 timmar på det. Jag tror att jag har kommit upp i det snart, eller så är det mer. Jag började i alla fall sy när jag var 8-9 år och i år fyller jag 26. Bloggen har tyvärr legat i träda ett tag eftersom jag jobbat så mycket men nu tänker jag ta upp den igen. Nu tänker jag fylla den med alla mina klänningar, vintagefynd och tankar. Jag hoppas du gillar den. Jag gillar din blogg jättemycket, läser den varje dag.
  Kram Elin
  http://syommig.se

 27. tantjonna

  alltså den nya headern!! så vansinnigt snygg!

 28. Maja

  Vilken fin idé!
  Jag jobbar på att tycka om min blogg igen och hoppas att andra ska kunna göra det också. Den är under bearbetning just nu så att säga Jag har bloggat i flera år men på senare tid har jag liksom inte hunnit med. Sen är jag lite kluven till att skriva om mig själv på nätet också samtidigt som jag älskar att följa med i andras liv. Dubbla känslor helt enkelt men jag jobbar på det och försöker hitta den balans som passar mig.
  Som sagt, jag är på gång med bloggen och jag var även med på fotoredigeringskursen med Emily Dahl förra veckan (urbra!) så nu är jag riktigt inspirerad till att fota och redigeringsfixa.
  Ser mycket fram emot din lista!

 29. Fina Frun.se

  Men åååh, älskar att du använder den ljuvliga bilden till headern! Ser fram emot boken massor!
  Och du får mer än gärna kika in till mig på finafrun.se.

  kramis/
  Fina Frun

 30. Matilda

  fredrikapavinden.com

  Världens finaste Freddan som skriver om sina syprojekt, sitt liv på teater-folkis och historier om farmor Astrid.

 31. Runge form - Karin

  Vilken härlig idé! Jag har redan hittat massor av intressanta bloggar att besöka bland alla kommentarerna 🙂
  Vill du kika på vad min blogg erbjuder så finns den på rungeform.se

  Ha en skön kväll! //Karin

 32. Jessie

  Jag skriver om sådant som skaver och sådant som bubblar, om saker jag tycker är fina och ord som bara måste ut. Allt mellan himmel och jord helt enkelt.

 33. Janina

  Nja tror inte du skulle älska min blogg direkt.. Men du får gärna gå in och kika iallafall. 😉
  En 20årig brud från västkusten som gillar Volvo och allt som är rosa. Ganska nybliven sambo, så det är mest det min blogg handlar om. Ett tråkigt liv på västkusten helt enkelt. 😉 Haha.

  Ha en bra måndagskväll

 34. Fanny

  Hej! Vilket bra initiativ, har redan tittat upp några av bloggarna som har kommenterat tidigare än mig 😉 Min blogg heter fannylovisa.webblogg.se. Kommer ursprungligen från en liten by, men flyttade hösten år 2012 till en studentkorridor för att studera Samhälls och kulturanalys på LiU Campus Norrköping! I min blogg får man läsa lite om en students vardag, lite tankar och såklart – det bästa enligt mig – nörderi!

 35. Cirkus i skogen

  Hej Emma!
  Välkommen in på en liten rundtur till min insida och bland det som finns på utsidan. Det bjuds på fluffiga kaniner, klänningar och en del trams. Du kan komma när du vill, jag har öppet dygnet runt… och stanna så länge du har lust.
  Kram, Sanna

 36. Emelie

  Vilken kul idé! Tänkte ha det som fredagsnöje att skrolla igenom alla som tipsar om sina (eller andras) bloggar 🙂 Älskar verkligen att hitta en ny blogg som man fastnar för! Jag passar på att slänga ut en länk till min blogg här med ifall någon skulle vara intresserad. Jag brukar beskriva min blogg med en kompott av ord som mitt hjärta bultar lite extra för; sextiotalet, Star Wars, feminism, snapshots och Elvis.

  Jag heter Emelie och är från Västkusten men bor och jobbar just nu i Stockholm med webbkommunikation. Jag älskar att resa och har bott på olika hörn i världen, vill man se mer av detta är det bara att klicka på respektive flikar överst på bloggen 🙂

  Hoppas att ni finner det intressant!
  Cheers!
  /Emelie (http://emeliesaarenpaa.blogspot.se/)

 37. Tiril

  Oi, så gøy. Jeg lurer på om jeg får være med selv om min blogg er norsk? 🙂

  Jeg skriver om fotografering, vintage, loppemarkeder, hunderpoter, min kjære lille datter, og om hverdagsmagi og alt som er vakkert.

  Din blog er så fin, inspirerende og glad og jeg like den så vledig godt. Takk for inspirasjonsdryss! 😀

 38. Ellie

  Skriver om det mesta och det som berör mig och mina tankar. Ta gärna en titt 🙂

 39. Majaeleonora

  Jag tänkte tipsa om min egen blogg, men med tanke på att jag skrev den för tre år sedan så känns den som om den är en gammal väns. Bloggen är mitt gamla projektarbete från skoltiden, där jag försökte beskriva kvinnomodets utveckling utifrån ett maktstrukturellt perspektiv. Min hypotes var att en utifrån att studera kvinnomodet också kunde få en uppfattning om kvinnans ställning i samhället. Kortfattat: lite allvar blandat med ett stort kok kärlek till vintage och modenostalgi!

 40. simona

  Well, min blogg är http://www.simonasgata.blogspot.com. Det är ett sporadiskt bloggande om allt som jag älskar med vintage i fokus. Jag började med den för att utveckla min kreativitet. Hoppas att du gillar den!

  Mvh,

  Simona

 41. Ulrika

  Min blogg som fyller fem år nu i februari (tiden går fort när man har roligt, från studietiden i Piteå till livet som det ser ut nu) är som en dagbok men utan särskilt mycket text där fokus ligger på mina fotografier. Då och då slinker det in en länk till en låtlista och små filmer ska det bli fler av har jag tänkt.

 42. Mimounah

  Ja, en blogg har jag ju. Om du skulle älska den vet jag inte men en kan ju alltid hoppas för jag älskar din.. Hihi. Har bloggat ganska sporadiskt tidigare om lite allt möjligt men nu har jag skaffat en ny dator och kamera och tänkte ta tag i allt det där lite bättre. http://bonjourmimounah.blogg.se är min blogg iaf!
  Kram

 43. Kerstin Nilsson

  Det har nu gått ett år sen jag startade min blogg. Det var en tillfällighet men så är det ibland. Har fortsatt och tycker det är roligt. Den handlar om min vardag.

 44. Sophie

  Jajajaja!!!! Jag har en blogg. Heter äppelstugan och handlar om vackra gamla saker som vi glömmer bort om ibland. Bland annat.

 45. Martina Manneh

  Jag har en blogg! Inte så proffsig kanske, men jag tycker att det är kul att skriva. Min blogg handlar om mitt liv med min gambianske man, resor, mat och fina ting.

 46. Sofia

  Här min lille blogg http://sofiabystrom.blogg.se !
  För tillfället saknas det en hel del kakor och katter, kanske även lite mer frekvent uppdatering. Men det ska jag försöka lösa på nåt vis.

 47. Linnea

  min blogg handlar om att vara nitton år i en ny stad med nya vänner och ett nytt liv. att bara ta sin person i handen och byta hemstaden mot Studentstaden. om att våga vara en del av livet och om att våga lyssna på vad en själv vill. blandat med tips på filmer och vegetariskt mat. jag tycker om simpla färger och skalor som går i svart, vitt och grått. tack.

 48. hej fina du! jag vet inte vad du tenderar att falla för slags bloggar. men min har jag haft sedan 2007 och jag är vegan som bor i Göteborg som älskar att fotografera, skriver mycket om musik och film, men även om feminism och djurrätt. dessutom delar jag med mig (allra mest) av frukostar och annat veganskt jag förtär. och vågar skriva om hjärtesorg och ångest.

 49. Sarah

  Nu är jag lite sent ute, men måste ju ändå passa på att tipsa om min egen, nu när frågan ställs. Skulle ju bli jätteglad och du tittade in såklart! 🙂

 50. Sanna

  Hej Emma!

  Jag vill tipsa dig om min kompis Ylvas blogg. Hon har totalt snöat in på förpackningar och bloggar sen massa år tillbaka om dem! Vi vänner fnissar ibland lite bakom hennes rygg när hon går igång och pratar om en förpackning, men jag måste erkänna hennes blogg är riktigt kul! Bloggen http://bloggar.capdesign.idg.se/forpackad/ handlar bara om förpackningsdesign och förpackningar. Tror du skulle gilla den eftersom du också har ett stort design- och miljöintresse!
  Kram Sanna

 51. Ida

  thevelvetpond.blogg.se
  Är en riktig mysblogg av en Sara som varvar sina inlägg med kristaliserad is på bäckar till vinets rubinröda färg. Riktigs finurliga iakttagelser av vardagen formulerat på ett ypperligt mysigt sätt!
  För övrigt delar ni en del likheter i era ansiktsdrag, fast den kanske bara är jag!

 52. Caroline

  Jag har bloggat i fem år, men startade om för snart ett år sedan. Jag skulle nog beskriva min blogg som en blandning av mycket: träning och hälsa, skönhet, mode, vintage, inredning, mat, litteratur och film och tv.

 53. solig

  Hej fina Emma!
  Gillar din blogg skarpt. Önskar att jag var lika social och fantastisk på (att både ordna och gå på) fester som du. Jag är av betydligt stillsammare sort, men känner annars igen mig i mycket i din blogg som tex kärleken till vintage och till världens mest fantastiska man (för en sån har nämligen jag också!). Jag fyller också 31 snart (Grattis förresten!) och har också gått igenom ett hemskt missfall i år (och två tidigare). Bloggar om barnlängtan, loppisfynd, vad jag syr av gamla tyger och lite allt möjligt som händer i mitt liv. Kika gärna in!
  Kram!

 54. Lynn

  Hej,
  jag har en blygsam blogg som började som en slags kreativ dagbok om mitt liv i Paris där jag bor sen 7 år tillbaka. Det var mest familjen och vänner som läste i början men har på senare tid utvecklat den en smula. Det är ju trots allt responsen man får som gör att ens egen kreativitet flödar. Jag skriver om bokklubbsmiddagar, teckningsprojekt, lördagsmiddagar, Paris-tips, allmänna livs-peppar, musik, konst, film, fredagsvin och mina vänner. Allt som inspirerar mig.
  Hoppas du gillar’t!
  Gillar din en himlans massa!!!

 55. Sara

  Hoppa över till oss på lieblingallsorts.blogspot.com
  🙂

 56. Annika

  Välkommen att titta in på min blogg där jag skriver om och fotar diverse som faller mig in, som sig bör i en dagbok. Musik och böcker, nya och gamla kläder, pyssel och mat och andra saker som håller mig sysselsatt här i Stavanger i Norge där jag bor sedan snart 5 år.
  För övrigt Emma: Vilken bra idé det här var! Jag har redan hittat flera nya bloggar att följa här, himla kul med variation och inspiration, det var på tiden. Och så är det så schyst att du ger dina läsare möjligheten att få dela med sig av sina alster, det är så lätt att man bara följer de mer etablerade bloggarna, så de här tipsen ska bli kul att surfa runt bland. 🙂

 57. Marina

  Hej Emma!
  Jag vill tipsa om bloggen, udda. Min alldeles nya blogg. Jag har inte foton ( än) utan fokus är på texten. Vill ha en feelgood känsla när man läser den.
  Jag skriver även poesi inspirerande inlägg emellanåt. Älskar språk, ord och formuleringar.
  Håller tummarna hårt för att du ska tycka om den. Skulle betyda oerhört mycket!

  Vill även passa på att säga att jag tycker mycket om din fina blogg. Läser och njuter. Känner mig alltid glad efteråt!
  Kram Marina

 58. Matilda :D

  Hej Emma!
  Kolla gärna in min blogg 🙂 jag är en fjortonårig feminist som ÄLSKAR pastelliga 50-tals bakelser och modigt mönstrade 70-talsklänningar! Hoppas den faller dig i smaken.

  vidakjolen.bloggplatsen.se

  Kram Matilda

 59. Johanna i Kulla

  Åh så himla roligt att kika in på allas bloggar här..! Och så skriver jag väl också att du gärna får titta in hos mig med.
  En liten blogg om sånt jag pysslar ihop, hittar och gillar, bonnlivet på landet och så tycker jag till om lite grann emellanåt. Jag tror du och jag gillar ganska mycket samma, men lever väldigt olika liv!
  Tack för fina bloggen.
  //Johanna

 60. Sara

  Min stora passion i livet är att baka, så i min blogg – som inte har många månader på nacken – lägger jag upp recept och bilder på mina bästa nybakta bakverk. Allt från supergoda semlor till fina macarons och bröd. Kram!

  http://unpetitgateau.blogg.se

 61. Alexandra

  Hej!

  Åå så rolig idé! Inte bara för din skull utan också för oss andra. Jag har redan hittat flera bloggar som jag nu börjat kika in i lite då och då. Så vackra människor ni är allihopa!

  Tipsar väl om min egen lilla pärla, som jag jobbar på lite då och då och ligger mig väldigt varmt om hjärtat. http://90juni22.wordpress.com

 62. Nea

  Tycker verkligen om din bilder. De är alltid så söta och mysiga.

 63. Amanda

  Min blogg handlar om livet, fotografi, IBS och stilleben!

  Blir så lycklig av din blogg!

  ha det bra!

 64. Lina

  Själv har jag ingen blogg, hänger mest på Pinterest, men en av mina bästa och finaste vänner har! Emma heter hon och http://www.asongforhedwig.blogg.se är adressen. Jag tycker såklart den är fantastisk. Den är mest vardaglig så som vardagen ser ut för en som går tredje året på gymnasiet i en liten bohuslänsk kuststad. Men där finns också texter om feminism, de bästa filmtipsen, bokrecensioner, vackra fotografier och mycket annat. Tycker alla kan titta in!

 65. Annelie i Sundets Pärla

  Hej Emma! Jag bloggar inte själv, men skulle vilja puffa för några bloggar som jag har på min favoritlista. Förutom din blogg, som jag av en slump hittade när jag såg en artikel på DN:s hemsida , så tillhör även dessa mina favoriter (utan rangordning):
  • hviturlakkris.blogspot.se (Gúa har en helt underbar fysisk liten butik i deras omgjorda garage, Mor Ágústas garage. Kan verkligen rekommendera ett besök där.)
  • attvaranagonsfru.elsasentourage.se
  • denenarmadebanditen.elsasentourage.se

  En blogg som jag kom att tänka på efter att ha sett era semesterfoton från Frankrike är http://magdalenashem.blogspot.se/. Hade helt glömt bort den!
  Kanske någon av ovanstående kan komma att bli en av dina favoritbloggar?! 🙂

  1. Annelie i Sundets Pärla

   P.S. Hittade tack vare dig den mest underbara almanacka/dagbok från frankie magazine. Jag hann beställa ett exemplar från Australien innan de tog slut! 🙂

 66. Karin

  15-årig vintage älskande feminist som skriver om sin vardag och inköp. Och ibland om teater erfarenheter! <3

 67. Allt det gamla goda

  oj vad många trevliga och fina bloggar som redan tipsat i kommentarsfältet här! min mintgröna blogg “allt det gamla goda” handlar om det lita gulnade, dammiga, orörda. jag klassar mig väl som retrobloggare (på ämnet formgivning från 1950- och 60-talen) men glider in på vintage ibland då jag samlar på vintageplagg, främst klänningar. kika gärna in!

 68. Emelie Coco

  Hej! Åh, detta tog mig mod.
  Men jag känner varför inte. Jag beundrar din blogg jätte mycket och jag älskar verkligen den. Man blir alltid så fylld av värme och glädje när man tittar in här. Men jag har varit för blyg, för att skicka iväg en kommentar och känner att jag måste bli bättre på att våga och inte vara rädd. Tänkte att detta inlägg kunde vara chansen att visa mig, att jag läser din blogg osv. Min blogg är lite av en gröngölings jobb ”som jag brukar säga” Men jag har nog fått till det lite grann. Blir kul om du kikar in på den. Annars så vill jag bara säga hej och att du ska veta vad jag beundrar dig! Kramar från ett litet’ ‘fans”, kan man väl säga. Hihi 🙂 min blogg – http://www.nattstad.se/emeliecocoedfors

 69. Inomhus

  Kanske att du gillar min! Den ska handla mest om papper, och det gör den också, förutom ibland när den spårar lite. Kul att få massa nya lästips i den här listan!

 70. Johannas Retro

  Åh fina fröken där! Man blir alltid så gla & pepp när man klickar in på din blogg! 😀
  Och sånnadära snygga hängslejeans som jag också drömmer om, är de från freddie of pinewood? 🙂

 71. Elisabet :)

  Hej! Vill tipsa om en blogg jag hittat helt nyligen. Visserligen en helt annan stil än din, men ändå! Det är en ung kvinna som skriver krönikor om livet och vårt samhälle. Riktigt träffande! Titta gärna in på anndahs.wordpress.com !

 72. Sara ~Snövits äpple~

  Hej Emma!
  Jag har en liten blogg som heter Snövits äpple. Där skriver jag om sådant som jag tycker om- feer och troll, dockskåpspyssel, kyrkoruiner,tillverkning av drömfångare, gamla spetsar. Sådana saker.
  Kram Sara

 73. Carolina

  Hej Emma!

  Vilket roligt och bra initiativ! Har läst din blogg i ungefär två år nu och köpte boken Vintageparty i våras. Den fick följa med mig till sommarstugan i Dalarna där jag satt på utedasset och bläddrade i den! Fantastiskt inspirerande!

  Jag har själv en blogg där jag bloggar om min träning med hundarna, musik (jobbar som musik- och svensklärare samt sångpedagog), lokalpatriotism och fram för allt skriver jag om och dokumenterar huset där jag och min sambo bor i. Jag valde att flytta hem till min familjegård efter studentåren i Umeå och bor nu i min farmor och farfars hus som jag inreder med fynd från ladugården på gården! Tycker om att fynda där man minst anar det.

  Nu ser jag fram emot våren och sommaren så jag kan utveckla mitt intresse för odling och trädgård och börja påta här hemma på gården. Det vore superkul om du kikade in hos mig och bloggen!

  Hoppas du har en fin torsdag! Tack för en bra blogg som bjuder på stor inspiration! /Carolina

 74. Älskar detta varje gång! Min blogg handlar om mitt liv som blivande kulturtant. Om mitt liv och nu även om vägen till ett eget företag. Tankar och ideer.

 75. Create something or die

  Jag tänkte tipsa dig om min blogg, Create something or die!

  Har inte hunnit blogga särkilt länge men älskar att göra det. Jag är 24 år, är lärarstudent i Borås vars passion är att måla, sy, pyssla och spela in podcasts. Här och var kläms även lite åsikter in om ditt och datt.

  Ha en underbar dag och hoppas du tycker om den!

 76. Fanny Fager

  Min lilla blogg är som en dagbok kopplar ihop allt som jag älskar – mitt jobb, vintage, stil, design och vackra städer. Jag hoppas att den inspirerar andra att ta ut svängarna och våga göra ännu mer utan att bry sig om vad omgivningen ska tycka. Att bara ha kul och få en lovely day, helt enkelt!

 77. Lisa

  Jag vill tipsa om http://www.gamlanyheter.se
  Den är så fantastiskt rörande och det bästa som har hänt internet. Min favoritblogg.

 78. Annelie

  Jag gick runt med en bubblande kreativ känsla som jag inte visste vad jag skulle göra med. Så himla frustrerande.
  Men så blev jag mammaledig och alla bitar föll på plats. Det var ju blogga jag skulle göra.
  Ångrar inte en sekund att jag började.

  Inredning, trädgård, loppisar och min unge är det som mest dokumenteras i min blogg. Alltså det bästa som finns.
  Önskar bara att jag hade lite bättre datorkunskaper så att min blogg kunde få det där fina utseendet som tycker den förtjänar. Då hade det ju blivit kalasbra.

 79. Anna segerblom

  Afapel.se! Min bästa vän johannas blogg, med vackra foton, mycket vintage och kloka feministiska inlägg! En stjärna!

 80. Kajsa

  Jag vill tipsa om en blogg som handlar om en ung kvinna som lider av tre kronisk sjukdomar. Hela hennes liv har vänts upp och ner och hon är ärlig om hur hon känner inför det. Hon har också ett eget språk som gör att man tar till sig det hon skriver. Det är kanske inte den mest peppiga bloggen, men man lär sig uppskatta sitt eget liv.

  http://vinglamedvingar.blogg.se/

 81. malin - miss kitten heart

  min blogg är en blandning av allt jag tycker om, konst och inredning och loppisfynd och katter och länkfester och alice i underlandet och twin peaks och upcycling och funderingar och böcker och sånt. jag vet inte om den är favoritbloggsmaterial, men jag tycker att den är rätt trevlig, om jag får säga det själv… 🙂

 82. Linn

  Hej hej!

  Brukar kika in här nästan varje dag. Älskar vintage och rockabilly… Allt från kläderna till inredningen och bilarna från 40-50 tal.

  Har dock ingen blogg men heter frokenloppan på instagram.

 83. Stina P

  Eventuellt sist ute av alla, men det kan väl inte göra något?

  http://www.stinap.com – här skriver jag om klänningar, hattar, vintage, inspirationer och kreationer. Just nu är jag inne i en period med flow på bloggen och då är det alltid trevligt att få nya läsare. 🙂

  Och om du inte är tankeläsare Emma – din blogg är så klart en av mina favoriter!

 84. Siv

  Hei! Er selv en ny leser av bloggen din. Nå vet jeg ikke helt om strikking er helt innenfor her, men pytt sann 🙂 Velkommen innom til meg: innestemmen@blogspot.no jeg liker så godt de lyse fine bildene i bloggen din, superinspirerende :)) mvh Siv

 85. Isabella

  Nej Stina P det blir nog jag som är den sista haha,
  jag kan ju också tipsa om min blogg som inte kan kategoriseras på något vis, den är inte alls magisk, men mysig och kanske lite rolig, fylld med bilder på mat, musik och lite egna tankar och kläder!
  Din blogg däremot är värsta fristaden när man bara vill drömma sig bort, åh vad du inspirerar!

 86. Isabella

  Nej Stina P det blir nog jag som är den sista haha,
  jag kan ju också tipsa om min blogg som inte kan kategoriseras på något vis, den är inte alls magisk, men mysig och kanske lite rolig, fylld med bilder på mat, musik och lite egna tankar och kläder!
  Din blogg däremot är värsta fristaden när man bara vill drömma sig bort, åh vad du inspirerar!

 87. fanny darling

  känns som att du följer/känner de flesta vintagebloggarna redan (såsom karolines vintage, caroline åström, en blommig tékopp m.fl), så kollade runt efter lite andra som jag tror du kanske skulle tycka om, jag följer mest fotobloggare i min egen ålder så det kändes lite som en utmaning, men en favorit som förvisso är fotograf men inte i min ålder är jessica silversaga (http://silversaga.se/) fantastisk! så otroliga bilder, fina texter och vintagekläder <33 vill också tipsa om http://www.abeautifulmess.com/ – två amerikanska systrar, elsie och emma, som inspirerar så oerhört med alla möjliga kreativa ting. <3

 88. Siv

  Må bare få tipse om bloggen zoopayne.com som fotograferer veeeeldig vakkert 🙂 mvh Siv 🙂 Innestemmen.blogspot.no

 89. Karin

  Från mig kommer inte så mycket att läsa men rätt så mycket att titta på då det är en fotoblogg. Just nu fylls den med bilder och hemritade små vykort från Melbourne där jag bor och praktiserar som webbutvecklare/interaktionsdesigner.

 90. Johanna

  Hej jag undrar vart du har köpt dom hängslebyxorna?? Jättefina!!

Lämna ett svar