Drömsemester, DN-reportage och bygge!

Alltså de senaste veckorna har varit lätt hektiska.
Jag och John jobbat skift på bygget för att få klart vissa moment som måste vara klara inför nästa moment, vi har haft workshops i lerklining, det har vabbats, jag har varit i Stockholm, föreläst på Utemagasinets event Utehelg och så har vi haft arbetslag (vi åker hem till varandra och hjälper till med varandras projekt = SÅ KUL) med några polare!

Om allt detta och mycket mer inom kort, men nu ska jag berätta vad som händer  i veckan!

måndag. Möte om spännande projekt, inventera fönster för att se vilka fönster som ska få åka till fönstermakaren och få karm. Ska lerklina lite på orangeriet och boka övernattning åt min syster på Happie camp (drömsemester!). Det är en försenad 40-årspresent/julklapp som hon ska få inkassera i sommar! Sen är det ju som så att måndagar är glassdag. Yep! Varje måndag äter hela familjen glass på orangeriets tak. På kvällen ska jag plåtas för Dagens Nyheter.

tisdag. Hålla delkurs för Broby grafiska. Har jag berättat att jag och Maria håller i delkursen Koncept, idé och storytelling som ingår i vidareutbildningen Hållbar varumärkesstrategi för Broby grafiskas utbildning  under våren? Nä, det har jag inte va? Men nu har jag.
Efter jobbet tänkte jag ta med ena barnet till stan och inhandla en ny (begagnad) cykel!

onsdag. Styra upp inför nästa utfrågning av riksdagspartiernas klimattalespersoner som hålls via Klimatklubben. Ni följer väl va? Det är fantastiskt vassa och rappa Isabelle McAllister som håller i dem, medan jag och Maria roddar bakom kulisserna.

torsdag. John fyller år! HURRA! Det ska bli fir minsann!

fredag. Spela in Plan B-podden om jobb! Ska bli sjukt kul! Och så ska jag försöka lerklina klart orangeriet på utsidan. Kommer det att gå? Oklart. Och på kvällen kommer min syster hit med sitt barn. Ska bli så mysigt att hänga!

lördag. Totalt fokus på syrran!

söndag. Ska på familjedag i Mariebergskogen (Karlstads eget Skansen!) på Biologiska mångfaldens dag! En heldag full av plant-byte (med bi-dragande växter), bihotells-workshop, barnpyssel (kidsen kommer kunna fylla i min poster nedan) och  föreläsningar (jag ska lätt lyssna till “Permakultur for dummies” och  “Honungsbin i trädgården – nytta, nöje & konkurrens med vilda bin?”. Familjedagen arrangeras av Mariebergskogen i samarbete med Klimatklubben Karlstad, Naturskyddsföreningen Karlstad och Värmlands fältbiologer.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar