Bloggtips! Förunderligt fint och drömskt vackert

God söndagskväll!
Sitter i köket med katten svansande runt benen och John som stökar med söndagens lasagne och brödbak (samtidigt).  Söndagskvällar är heliga för oss. De är de där lata kvällarna då vi äter favoritmat, tittar på TV-serier, gosar med katten och inte sänder en tanke åt jobbigheter. Söndagskvällar är vår fristad.
Därför passar det alldeles utmärkt att tipsa om ungefär världens vackraste blogg (som jag fick tips om när jag efterlyste era bloggar (ps. fortsätt tipsa vettja)).

Ni bara måste bara kika in på norska fotografen Tirils underbara blogg Sitrende. Alltså jag höll på att utveckla någon form av scroll-skada. Så magiskt vackra bilder! Jag vill flytta in i det där vackra hemmet, med hunden, koffertarna och det Tirils söta, lilla barn. Springa på ängarna och stå bland äppelträden.
Ni kommer förstå vad jag menar. Spana in och lägg till i era feed:ar.

Kram på er!
Nu ska här ätas lasagne!

http://www.sitrende.net

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Tiril

  Årh, Hurra! SÅ utrolig gøy å lese om min lille blog her. Takk for verden fineste beskrivelse, nå er jeg superstolt, altså! 😀

  (Dette kommer til å gjøre at jeg bare fortsetter å glise hele uka, minst.) Tusen, tusen takk!

 2. simona

  Åh vilka fantastiskt fina foton! Det får nog allt bli en liten sväng förbi denna blogg innan jag stänger ner datorn för den här dagen!

 3. fanny darling

  ahh, drar efter andan! så ljuvlig blogg! ska följa henne till the end of time, ungefär. <3

 4. Siv

  Så fin blogg! Hun deler fototips også, veldig bra 😉 mvh Siv

 5. Terese Eriksson

  Hej Emma. Jag traffade dig nar du var i London – det var jag som salde cupcakes och gav dig tips pa vintageaffarer 😉 Jag har precis startat min forsta blogg och ville bara tipsa dig om den. Jag skriver om recept, vintageaventyr i London och inredning.

  MVH Terese

Lämna ett svar