Underbara våruppror!

Det har fullkomligt ramlat in vårupprorsbilder till min mejlbox, på bloggar och på Instagram! Hurra för er! Här är några vårupprorsbilder som jag snott från några riktiga Instagram-godingar. Följ dem vettja! @morgenlyset (sitrende.net), emmy_lundstrom (ennui.blogg.se), @emeliefridae (enblommigtekopp.se) och @piastorm (stormsmagasin.dk).

Vill du vara med i vårupproret?
GÖR SÅ HÄR:
 Gå upp på vinden, hämta ner din coolaste vårkappa, ballaste baseballjacka, pastelligaste kjol, blommigaste klänning  eller knalligaste halsband. Fram till den 1 april kör jag vårtema de luxe här på bloggen, med färg, shorts och vårkappa. Och självklart vill jag ha med dig på mitt våruppror. Känns alltid bättre om vi är ett litet gäng. Ser du mig på stan, så kappflasha gärna din våroutfit för mig, så lovar jag att kontra!

Skicka en bild på dig själv i din våroutfit (du ska alltså ha på dig den dagen till ära, inte ta en bild från i våras eller somras) till emma@emmasvintage eller lägg upp på Instagram med taggen #våruppror. Härligaste våroutfiten belönar jag med en stört fin present … (psst. Glöm nu för guds skull inte strumpbyxor, kofta och vinterkappa, för jag vill inte att ni ska frysa på vårupprorskuppen. Våren kan du gömma under vinterkappan).

Vinterkläderna kan vi packa ihop i en kappsäck till vinden eller ännu bättre: skänka till hemlösa, som fortfarande kämpar mot kylan. Det tänker i alla fall jag göra.

Låter det som en plan?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Vicky

    alltsa vad underbart att se att det tinar dar borta hos er. varpuss!

  2. Tiril

    Fineste vårupproret! Og det fungerer! Solen skinner som bare det her 😉

  3. Madeleine

    Har lagt upp ett litet annorlunda våruppor på instagram. Härligt intiativ!

Lämna ett svar