önskeinlägg #3: mina myskläder (del 1)

När jag kommer hem efter jobbet åker fragila vintageklänningar av och jag drar på mig något ur min inte lika flitigt fotograferade garderob – mjukisarkivet.
En av de vanligaste frågor jag får här på bloggen handlar om huruvida jag äger ett par mjukisbrallor eller inte. Och svaret? OM jag gör! Det är därför detta inlägget har fått namnet “mina mjukiskläder (del 1)” för det kommer en fortsättning. Var så säker.
Först ut under rubriken (önskad av en annan Emma) kommer den stora collagetröjan. En sådan där med ludd i ni vet, som man aldrig vill kliva ur. Och jag kliver heller inte ur den om jag inte måste, utan sover glatt i den om jag helt enkelt inte ids ta mig ur luddet.
Lite så ser jag ut off duty. Fast ganska så ofta med en slarvig Britney-tofs till.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åh men vilken fin tröja. Jag förstår dig, är ju precis likadan, förutom att jag inte äger ett enda på mjukisbrallor men hur många stora mjukiströjor som helst. Jag älskar att ha stora mjukiströjor med tights.

Lämna ett svar