5 fina ting en fredag

detta inlägg innehåller gåvor

Hemliga rum på Nordiska
I går var jag på en fantastik dag på Nordiska Museet. Elsa Billgren och den fantastiska konceptutvecklaren Emma Aspelin hade slagit sina kloka huvuden ihop och bjöd till Nordiskas museets hemliga rum. I detta gigantiska slott finns så många skrymslen och vrår och vi fick möjligheten att se på några av dem, se kreationer från 1700-talet IRL och även lägga blickarna på Drottning Victorias silverklänning från tidigt 1900-tal.

DIY-pepp
Alldeles strax ska jag packa ihop en hel drös med bör och bege mig till kontoret/studion på Metergatan. Jag och Emily ska jag göra ett så spännande DIY-jobb som ska gå i Amelia i höst. Så peppad! Jag köpte en fruktansvärt ful, orange möbel på Myrorna häromdagen som ska få ny kostym. Förvandlingen kommer bli smashing! Ser så mycket fram emot att visa er.


Värmland coming up
Imorgon bitti piper jag till Värmland för ett dygn med mitt Värmlands-gäng! Varje år ses vi, bor på hotell och catch-upp. Ska bli så himla roligt! Och jag är så evinnerligt tacksam för att ha alla de här människorna i mitt liv – sedan 18 år tillbaka. Herregud, skrev jag precis 18 år? ARTON ÅR! Maj gaaaad.

Power-tischor
Kolla vad som landade i min brevlåda tidigare i veckan! Två ekologiska T-shirts till kidsen från LemonLou. Och en till mig som inte fick plats i bild. Ska invigas inom kort!

 

Lisa Bjärbos torp till salu
Det vackraste torpet i detta långa land ligger i Vingåker. Och nu är det till salu. Det är Lisa Bjärbos torp jag pratar om.
Hade jag inte haft torpet på Gotland hade jag slagit till på direkten. Funderar allvarligt på att bara säga till John att ni säljer vi Gotland och köper det här istället. Så mycket tycker jag om det här stället. Jag och ett gäng kompisar hyrde detta torp 2015 och har liksom drömt om det sedan dess.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Mo

    ÅH! Kollade också in det där torpet på Hemnet och tyckte det var så perfekt på alla sätt och vis. Visserligen inget badrum, men perfekt ändå! Fattar ju exakt vilken stämning huset bär nu när jag fattar vilka typer som har hängt där.

    1. emmasundh

      Ja herregud alltså. Får ont i magen av blotta tanken på det där torpet. GAH!

Lämna ett svar