17. Tell us about how you would like to look like if you were dreaming.

Då var det dags igen.  Lucka 17 i Emily Dahls julkalender (läs hur du deltar i “berätta om”-kalendern här):

17. Berätta om hur du skulle vilja se ut om du fick drömma. 

Man ska ju vara nöjd med hur man ser ut och jaddijaddi. Men jag är väl som människor är mest. Har lättare att se det vackra hos andra än hos sig själv.
För mig är det inget dåligt i det, ingen avundsjuka och missunnsamhet, utan det jag ser är helt enkelt bara vackert.

Så om jag fick drömma (och det får man alltid), så skulle jag  …

… se ut som Grace Kelly på holiday. Året runt.
Eller bara ha en massa fräknar och ett par skrattgropar. Och en sjuhelvetes karisma och värme. För det är nog det vackraste jag vet. Och så vill jag ha mitt eget nagg i kanten. För när det blir för mycket  av det det vackra, ja, då blir det inte jag.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Nana

    Nog är det så, men sen kan jag tänka också tänk om man hade en egen frisör o make up artist som varje dag hjälpte till och fixa. Speciellt sådana här gråa o lite regninga dagar mitt i vintern.

  2. Åsa

    Äh, du är ju snyggare än Grace Kelly! Sådeså! 🙂

  3. Hanna

    🙂 jag gillar din kurviga kropp bättre. Som jag sa en gång innan ser jag muskelbyggarpotential också, men det kanske inte intresserar dig hehe ;). Jag själv älskar symmetriska kroppar med lite former, antingen “vanliga kurvor” eller kurvor man får fixa själv/skulpturera med muskler.

Lämna ett svar