Vintageparty at Norstedts

emma sundh by emmas vintage

För en vecka sedan bjöd bokförlaget Norstedts in till mingel för att presentera vårens kokböcker. Jag, Volang och Vintageprylar – som tillsammans har skrivit boken Vintageparty – hade fått äran att bjuda på välkomstdrinken till detta mingel. Eftersom det var ett vårmingel så dammade jag en av de vårigaste vintageklänningar jag äger …dress by emmas vintage

Klänningen köpte jag via Etsy för ett år sedan ungefär.

vintage dress by emmas vintage

drink by emmas vintage

Väl på Norstedts dukade vi upp ett drinkbord, satte pastelliga pompoms och skir tyll i taket och blandade i ordning fläderspritzer.

emily dahl

Emily Dahl – som är med i boken Vintageparty – kom för att kika på vårens böcker, däribland vår bok så klart.

På drinkbordet stod en prototyp av boken Vintageparty. Helt galet att den släpps snart.

fläder spritzer vintageparty by emmas vintage

Lite så här såg det ut när man klev in på Norstedts.

volang by emmas vintage

Volangen.

emma sundh by emmas vintage

Minglet var himla trevligt. Vi presenterade Vintageparty, blev intervjuade på scen och fick träffa alla andra Norstedts-författare. Imponerades tusen gånger om av 15-åriga Smilla Luuk som släpper en bok som heter Smilla bakar glutenfritt. Hon gick upp på scen och presenterade glatt och elegant sig själv. Jag tappade hakan. Nu är ju jag inte glutenintolerant, men jag ska banne mig köpa Smillas bok ändå. För en sådan fröken vill man ju bara stödja.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Åh så härligt det verkar!

  2. amazing pictures! Love following your blog

  3. Tusen tack, vad smickrad jag blir! 🙂

    Ni hade gjort så fint och var så fina! Inom kort (så snart den släpps) kommer vintageparty stå i min bokhylla. Så vacker!

  4. Hei Emma! Gleder meg til boken, håper den kan sendes over fjellene til Norge!
    Jeg har en sak som jeg håper du kan hjelpe meg med?! I fjor (på denne tiden tror jeg) tipset du om noen damer som hadde egen verksamhet der de skreddersydde klær, fremfor alt klänningar! Man kunne sende inn egna mått og velge stoff og stil og siden få den i posten. Kommer inte ihåg hva denne siden hette, gjør du??? Jeg ønsker meg så veldig flere klänningar i vintage-stil, men det er svårt at hitta for meg med litt større mått 🙂 Tusen takk for en deilig blogg! Et must hver dag!

  5. Perfekt kjole for anledningen! Drinkene så veldig gode ut. For en spennende samling mennesker det må ha vært der – de som skriver kokebøker, blir jo automatisk interessante folk, hihi!

Kommentera

Stäng meny