Vintagefrisyrer på Vintagemässan Bakåt Framåt

I söndags slängde jag in mig själv tillsammans med hundrafyrtio böcker Vintagefrisyrer och några klänningsdarlings från Vintagefabriken i en taxi. Åkte över bron till Hornstull, Debaser Strand och vårens upplaga av Vintagemässan Bakåt: Framåt. Där mötte jag upp Sarah (Retroella) för dagens uppdrag: signera böcker.
Inne på Debaser, som nattetid är en av Stockholms bästa klubbar, trängdes välkända ansikten, vintagebutiker och finfina saker. Här ovan ser ni en bild från stört trevliga Swedish hasbeens som fanns på plats. Visst bara älskar man deras guldstol? Döcool.

Det fanns mängder av kläder, accessoarer och pinaler, men tyvärr hittade jag inget till mig själv. Bara till John (vill ni se?).

Jessica Silversaga var på plats och sålde ut halva sin garderob.

Och här stod jag och signerade böcker på löpande band. Spana in min coola väska (som jag använde som pengabörs dagen till ära) som jag lånat från Vintagefabriken.

Glad skit.

Bästa Sarah!

Alltid lika trevliga och peppiga Karoline (som agerar svincool, stark, kaxig omslagsmodell på vår bok) kom förbi i elegant hatt och berättade om att hon varit utklädd till korv mä’ brö dagen innan (alltså kolla på det här). En vill ju liksom bara ha en sådan där dräkt. Varje dag liksom. Sitta och skriva artiklar, svara på viktiga telefonsamtal och se bekymrad ut på möten – i korv mä’ brö-dräkt. Gotta love it. Jag skulle LÄTT göra det om jag fick chansen.
Tror jag ska föreslå detta för Vintagefabriken. Vi kör nämligen “theme thursdays” på fabriken, vi har haft allt från sailor-dagar till operfekta dagen-tema. Håret på ända,  felknäppt tröja, felstavade sms och halvgjorda jobb.

Dreglade lite över dessa godbitar.

Bläddrade bland kappor, spanade på hattar, babblade sönder folks öron och skrev långa extra-kapitel i folks böcker när jag egentligen bara skulle skriva “Hoppas du tycker om vår bok. Kram Emma Sundh”.
Ungefär så där såg min söndag ut.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Emma

    Hej! Jag kikar ofta runt på de trevliga vintage och retro bloggarna från mitt kära hemland Sverige och blir så avis när jag ser allt kul som händer där! Jag vill bara släga mig på ett flyg varje gång jag öppnar en av era bloggar. Men ack, jag sitter här i Nederländerna och försöker sakta men säkert lösa gåtan som är nederländska så jag kan förstå var deras evenmang är. Ej i överflöd. Hoppas de händer en massa roliga saker i sommar så man får njuta lite av allt detta roliga! Tack för en superhärlig blogg som regnar lite behövlig vintage över mitt liv här i platthetens land!

  2. Caja

    Jag vill gärna se vad du hittade till John 🙂

Lämna ett svar