Vintage Marc Jacobs – och en loppis-väska!

skor by emmas vintage

randig klänning marc jacobs by emmas vintage

Denna mulna tisdag blandar jag högt och lågt. Marc Jacobs med loppis.  Ränder med rund väska. Och så låtsas jag att det är lite varmare än vad det är …

Randig klänning från Marc Jacobs som jag fyndade på en vintagebutik i New York. Rund väska som jag hittade på Röda korsets secondhand i Umeå. Randiga sandaletter från mitt nya favorit-fyndarställe, Deichmann. 149 spänn! Det finns mycket som inte är fint där, men det finns himla bra guldkorn.

randig klänning dress marc jacobs by emmas vintage

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Denise Leanderson

  Vad roligt att du hittade en sådan fin väska hos oss! /Denise Röda Korset Umeå

 2. Petite Caja

  Vilken fin outfit, jättefin kombination! Så somrigt 🙂

 3. Sandra

  Du är mitt vitaminpiller Emma, även om det precis som du säger inte alltid är guld och gröna skogar så gör ditt trollande med verkligeheten att jag blir lite motiverad att trolla med min också, göra grådaskigt lite mer prickigt, randigt, turkost och gult.

 4. HOB

  This dress is adorable! I love the red and white stripes, reminds me of the berlingots sweets. x

Lämna ett svar