Vintage-lördag på Beyond retro

vintage beyond retro

Alla mina älskade vintageklänningar hänger retsamt i garderoben. Orörda sedan nio månader tillbaka och på tok för trånga.
Så i tisdags rullade jag och Majken in på Beyond retro Åsögatan, på jakt efter nya vintagekap. Där fick jag tjuvkika på deras enorma vintagesamling som går ut till försäljning  på deras Vintage Saturday som äger rum imorgon, lördagen den 25 april.
Lycka!
Jag knep åt mig två klänningar, bland annat den här spetsdrömmen från 1950-talet. Men alltså jag kunde ju ha bosatt mig där på lagret. Bläddrat i timtals bland brudklänningar från 1940-talet, graciösa 50-talsklänningar, poppiga 1960-talsblåsor och vilda 1970-talskreationer.

Spring dit i morgon mellan 11-17, vettja.

Ps. Vill ni se klänningen på kanske?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Caja

  Vad fin! Jag vill väldigt gärna se den på 😀

 2. Viktoria Petersson

  JAA!

 3. Juana

  Den kjolen er en drøm! Jeg synes du har en fantastisk garderobe, men fremfor alt er du en av de tøffeste damene jeg vet om.

 4. Fanny

  Hej Emma, tack för en inspirerande blogg och vad fina du och lilla Majken är tillsammans. Villken mysig sommar du John och Majken kommer ha! Ser fram emot att få läsa om era sommaräventyr med lilla Majken som för övrigt kommer vara den coolaste klädd ungen på stranden.

  Men nu till min fråga, jag älskar vintage och secondhand mitt hjärta klarar inte längre av att köpa nyproducerat. Min garderob är överfylld med mina blommiga klänningar, med den där perfekta höjden på middan med den vippiga kjolen. Men jag vågar sällan använda dessa fina kreationer, det blir ofta höga jeans och en tröja. Jag tittar på dina bilder och vill våga ha på mig den där rosa klänningen. Men jag känner mig bara fånig och “för uppklädd”. Sedan blir det ännu svårare med skor, klackar får mig och känna som att jag ska på bröllop och gymadojor passar inte riktigt. Det känns som att folk tittar på mig på ett dåligt sätt. Har du någonsin känt så? Hur ska jag våga använda mina klänningar?

  Nu blev det väldigt långt!
  Men tack för att jag får följa din super trevliga blogg och för att du alltid bjuder på ett sånt härligt humör. 🙂

 5. Emma

  Åh, vilken fin!!! En sån vill jag oxå ha! Klart vi vill se den på 🙂

 6. Malin

  Ljuvlig klänning! Klart vi vill se den på. Jag är själv gravid och längtar efter vanliga kläder. Fast mest längtar jag efter lilla bebisen i magen ☺️

 7. Hihi

  Klart vi vill se den på! 🙂

 8. FinaFrun.se

  Åh, så fin! Och tapeten!! Tillverkare/namn?!

 9. Sonia

  Åh självklart vill vi se den på! Båda de nya rosa fina klänningarna! 😀

Lämna ett svar