VÅRUPPROR! Nu målar vi världen i färg!

gravidmage vecka 41 emmas vintage

Medan jag svullnar upp till en boll och stapplar runt på solbrända (hurmpf, jag menar blodvattenfyllda vinrödblåa preggo-) ben så tycker jag att vi skakar liv i en klassiker här på bloggen. Nämligen vårupproret! Dagen till ära har jag ålat i mig det vårigaste jag äger (och kommer i). En ljusrosa klänning från H&M och randig vintagekappa, inköpt i Paris. Och med min kroppstemperatur behövs inga strumpbyxor kan jag lova.

Tanken med vårupproret är att måla världen i färg, göra den lite knalligare, varmare, peppigare och glädjefull. Vårglädje kan ju inte spridas på ett bättre sätt, eller hur?

Vill du vara med? Klart du vill! Genom att delta har du även chans att vinna ett par valfria vårskor från Maguba.
Det vill du inte missa!

GÖR SÅ HÄR: Gå upp på vinden, hämta ner din knalligaste vårkappa, somrigaste bralla, blommigaste klänning eller fräsigaste blus. Klä dig därefter i färg!
Fram till den 12 april kör jag vårtema de luxe här på bloggen, med kulörter, vårkappa och vitaminkicks-väska. Och självklart vill jag ha med dig på mitt våruppror. Känns alltid bättre om vi är ett gäng, eller hur? Ser du mig på stan, så kappflasha gärna din våroutfit för mig, så lovar jag att kontra!

Skicka en bild på dig själv i din våroutfit (du ska alltså ha på dig den dagen till ära, inte ta en bild från i våras eller somras) till emma@emmasvintage eller lägg upp på Instagram med taggen #våruppror. Ur högen av bidrag kommer jag lyfta några favoriter här på bloggen varje vecka. När våren är här (vilket jag bestämmer är den 1 april) kommer jag dra en lycklig vinnare ur alla dessa vårupprors-bidrag som tar hem priset: Ett par valfria skor från Maguba.

Glöm nu för guds skull inte strumpbyxor, kofta och kappa, för jag vill inte att ni ska frysa på vårupprorskuppen.

Vinterkläderna kan vi packa ihop i en kappsäck till vinden eller ännu bättre: skänka till hemlösa, som fortfarande kämpar mot kylan om natten. Det tänker i alla fall jag göra.

Låter det som en plan?

Vinnaren dras den 13 april och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Emmasvintage.se i samarbete med Maguba. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 16 kommentarer

 1. Martina

  Solklart konstigaste väntan jag någonsin varit med om! Gick över tio dagar med han som nu är fem år. Halkade tom på en isfläck en vecka över tiden och trodde allt skulle dra igång med full fart då jag fick en rejäl värk. Men nej då!
  Men barn blev det 🙂 Så hav förtröstan!
  Jag såg i efterhand den extra väntan som en förberedelse på förlossningen jag var så skraj inför: till slut ville jag ju inget annat än in på förlossningen! Uuuuuuut med dig bebis!
  Lycka till med allt nu!

 2. Fröken Otilia

  Himla skojigt initiativ! I dag är jag fortfarande vinterglåmig, men i morgon! Då jäklar kommer vårkappan fram!

Lämna ett svar