3 x ett plagg.

klänning by emmas vintage

Jag har ett nytt favoritplagg. Min vinröda kasmirtröja från Beyond retro börjar falla sönder efter tusen användningar, så får vila i väntan på lagning. Istället har jag hittat en vinröd kofta från Jumperfabriken som liksom passar till allt. Jag bar den tillsammans med herriga brallor och minibasker i går, och i dag matchar jag den med timglasformad vintageklänning. Imorgon ska jag utmana mig själv att mixa den med ytterligare en stil. jag gillar verkligen tanken på att använda plagg på flera olika sätt. Om ni också gillar tanken, så kanske det ska bli en följetång här på bloggen?
3 x ett plagg. Vad tror ni?
To be continued.

klänning by emmas vintage

Halsband från Topshop, vinröd kofta från Jumperfabriken, skärp, loppisfynd, klänning från Vintagefabriken, vinröda strumpbyxor från H&M, skor från Myrorna.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Maria

  Ja, det vore superinpirerande att få se 3 outfits med samma plagg! 🙂 Här blir din sommarklänning jättefin till hösten, snyggt matchat!

 2. Sandra

  Jag vill ha den koftan! Verkar dock inte kunna hitta den på jumperfabrikens hemsida 🙁

 3. Caja

  Ja, det vore riktigt kul 🙂

 4. Johanna Retrolover

  Åh vad skoj, jag bloggade själv samma tema tidigare i veckan! Älskar att man kan använda samma saker på olika sätt.

 5. Josefin Holmgren

  Jättebra tema! Jag älskar såna smarta modereportage. Mkt fin kofta!

 6. amanda

  Superfint! Vinrött är en så fin färg! Upptäckte den förra året och undrar var den varit hela mitt liv? 🙂

 7. emma

  jaa det är en superbra idé! kul att se olika kombinationer av samma plagg 🙂

 8. Anna

  Ja! Super bra idé!

 9. Naomi

  Ja, mer sånt!

 10. Fröken H

  Jag älskar plagg som man kan bära på flera olika sätt! En sån kategori skulle jag älska att läsa om 🙂

Lämna ett svar